Formatlama aşamasında "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi" hatası

Kaldıramayacağını biliyorum. önceden vardı şimdi hatayı cözüyüm. hemen Windows 7 ya da XP yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 de yapamazsın RAM yetmez büyük ihtimalle ya da Windows 7 yerine Home veya Ultimate yükle.

Önceden W 8.1 kullandım hocam. W7'yi yükleyemeyince tekrar W8.1 yapayım dedim olmadı. İkisinde de aynı hatayı aldım.
W7'yi Full performance Home kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi sosyaller;

Bu konunun 2. açtığım konu olduğunun farkındayım. Ancak hepsi farklı hatalar içeriyor, bu yüzden açma gereği duydum.

Formatlama aşamasında "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi. Medya sürücünüzü denetleyin 0x80300001" hatası alıyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.
(Bilgisayar eski bir laptop tur.)
Kuracağın birimi silip biçimlendiriyorsun, değil mi?

Peki hocam çok teşekkürler. XP ya da Vista yapacağım.
Günümüzde 1 GB RAM ile yapabileceğin tek şey internette gezinmek olur. XP ya da Vista kursan bile internette nasıl gezineceksin?
Windows 7 Starter ya da modlu sürümler ile internette zor da olsa gezinebilirsin. Linux dağıtımlarıyla tanışmalısın, Linux'tan anlamadığım için öneri veremiyorum.

Son düzenleme:
Kuracağın birimi silip biçimlendiriyorsun, değil mi?

Günümüzde 1 GB RAM ile yapabileceğin tek şey internette gezinmek olur. XP ya da Vista kursan bile internette nasıl gezineceksin?
Windows 7 Starter ya da modlu sürümler ile internette zor da olsa gezinebilirsin. Linux dağıtımlarıyla tanışmalısın, Linux'tan anlamadığım için öneri veremiyorum.
Evet hocam ubuntu mate kuruyorum şuan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı