Formatsız virüs temizleme mümkün mü?

Lose and win

Decipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba, kardeşime PC de oyun oynaması için verdim fakat internet sitesinde bedava Valorant hile görmüş ve denemiş ve çok büyük ihtimal virüs bulaşti öncekiğim formatsiz nasıl çözebilirim? Chrome de bile gezinirken çok ısınıyor yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes ile taratabilirsin tam tarama yaptırırsan daha iyi sonuç verir. ESET,Bitdefender gibi farklı antivirüsler de kurarak tarama yap birisi bulup silerse pcnin performansını gözlemle tekrardan sorun çıkmazsa güvendesin demektir

Kaspersky ile taratıp gözlemleyebilirsin hocam. Sorun yine devam ediyorsa en temizi format atmak bence.

Çok zor. Bilgisayarda Windows Defender üzerinde tarama yapın - virüsü tespit edince de (eder mi meçhul) silin. Kaspersky varsa da oradan tarama yapın, ve PC performansını gözlemleyin. İşte bu yüzden diyorum ya - virüsten kurtulmanın en garantili ve kolay yolu formattır. En kötü ayarlarda arama kısmına 'Bu bilgisayarı sıfırla' yazın ve oradan talimatları takip edip sıfırlayın.
İnternette çok gezinen ve PC'yi kurcalamaya bayılan biri olarak PC'me bir sürü virüs bulaştırdım ve hepsinden de formatla kurtuldum. Yani en safe'i, en garantilisi format ama siz bilirsiniz.

Herkese merhaba, kardeşime PC de oyun oynaması için verdim fakat internet sitesinde bedava Valorant hile görmüş ve denemiş ve çok büyük ihtimal virüs bulaşti öncekiğim formatsiz nasıl çözebilirim? Chrome de bile gezinirken çok ısınıyor yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Evet mümkün flash belleğiniz varsa Kaspersky Rescue Disk ISO'su indirip Rufus ile yazdırın USB'den taratın PC'yi.

Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes gibi antivirüsleri kullanabilirsiniz. Ama kesinlikle %100 temizlenecek gibi bir durumu yok. Yine de format en son çaredir, lakin en temizidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı