Formatsız Windows 8.1'e geçiş

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, Windows 8.1 kurarken ekrana "yükselt" ve "özel" seçenekleri çıkıyor. Buradan "yükselt" kısmını işaretlersem dosyalarımın hiçbiri kaybolmadan geçebilir miyim? Yani formatsız. Sağlıklı olur mu? İnternette gayet güzel ve sıkıntısız geçenler var. Bende de böyle olur mu?

Merhaba, Windows 8.1 kurarken ekrana "yükselt" ve "özel" seçenekleri çıkıyor. Buradan "yükselt" kısmını işaretlersem dosyalarımın hiçbiri kaybolmadan geçebilir miyim? Yani formatsız. Sağlıklı olur mu? İnternette gayet güzel ve sıkıntısız geçenler var. Bende de böyle olur mu?
Yanlış bilmiyorsam yükselt seçeneği dosyaları silmiyordu. Ama programları siliyordu diye biliyorum. Emin değilim. Özel seçeneğinde her şeyi silmese de çoğu şeyi sileceektir. Ama evet format kadar sağlıklı olmayacaktır.

Yükleme ortamından geçmeye çalışırsanız geçemezsiniz. Çevrimiçi Windows'dan yapmanız gerek ve evet hiçbir şey silinmez.
Yanlış bilmiyorsam yükselt seçeneği dosyaları silmiyordu. Ama programları siliyordu diye biliyorum. Emin değilim. Özel seçeneğinde her şeyi silmese de çoğu şeyi sileceektir. Ama evet format kadar sağlıklı olmayacaktır.
Windows 8.1 le uyumlu olmayan programları siliyor olabilir ama çoğunlukla program silmiyordu.

Yükselt seçeneği ile alt Windows sürümünden yükseltme yapabilirsiniz. Hayır, dosya kaybı yaşanmaz. Uyumsuz programlar kullanılamayabilir veya silinebilir.

Yükleme ortamından geçmeye çalışırsanız geçemezsiniz. Çevrimiçi Windows'dan yapmanız gerek ve evet hiçbir şey silinmez.

Windows 8.1 le uyumlu olmayan programları siliyor olabilir ama çoğunlukla program silmiyordu.
Yükselt seçeneği ile alt Windows sürümünden yükseltme yapabilirsiniz. Hayır, dosya kaybı yaşanmaz. Uyumsuz programlar kullanılamayabilir veya silinebilir.
Hocam yeni öğrendim çok teşekkür ederim. Şimdi mesajı düzenliyorum yanlış bilgi olmasın diye.

Yani bir sorun çıkartmadan güzelce yükseltebilirim, dll sorunları yaşadığım için ve hiçbir türlü çözemediğim için geçiyorum. Bir de yazılım ile uğraştığımdan Windows 7 artık çöp.

Yani bir sorun çıkartmadan güzelce yükseltebilirim, DLL sorunları yaşadığım için ve hiçbir türlü çözemediğim için geçiyorum. Bir de yazılım ile uğraştığımdan Windows 7 artık çöp.

Evet sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz belki Windows 10 a da geçebilirsiniz.

Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 Series Ekran Kartı, 4 GB Ram, DirectX 11, Windows 7.
Bu sistemle Windows 10 çalıştırabilirsiniz büyük ihtimalle ama pek bir performans alabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü düşük sistemlere Windows 10 pek yakın bakmıyor performans konusunda.

Bu sistemle Windows 10 çalıştırabilirsiniz büyük ihtimalle ama pek bir performans alabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü düşük sistemlere Windows 10 pek yakın bakmıyor performans konusunda.
Bununla ilgili bir konu açmıştım, bu sistem hangi işletim sistemini çalıştırır diye. Herkes Windows 8.1 dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı