Çözüldü Formatta birdenbire sistemin en başa dönmesi

• Konuyu başlatan Waxce
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 332
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Waxce

Yoctopat
Daha fazla  
Acil destek bekliyorum. Bilgisayarıma format atıyordum. Windows 11 yükleniyordu. Formata başladığımda her şeyi seçerek ilerledim ve Windows 11 yükleniyor ekranındaydım ve yüzde 82 idi. Bilgisayar yeniden başlatılacak dedi ve açıldığında tamamen her şeye baştan başladı. Dil seçme görüntü seçme lisans anahtarı gibi olan yere attı bu ne demek oluyor dosya mı bozuk? Rufus ile ISO dosyasından yazdırdım USB'ye. Acil yardım o ekranda bekliyorum hala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bilgisayar yeniden başlatılacak dediği zaman geri sayım başlıyor. O anda USB'yi çıkarmanız gerek.

Bilgisayar yeniden başlatılacak dediği zaman geri sayım başlıyor. O anda USB'yi çıkarmanız gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeniden başlarken flashı çıkarman veya boot menusunden Windows Boot Manager'ı seçmen gerekiyor.
Şimdi tekrardan kurmaya geçip yeniden başlayacağı zaman flash bellekleri çıkarmam mı lazım bir kurulumun olduğu bellek var bir de irst nin olduğu bellek var ssd gözükmediği için

Kapandığında mı çıkaracağım yeniden başlatılacak dediği zaman mı?

Ekran kapandığında çıkar, Windows'u yazdığın flashı çıkarman yeterli olur. Tekrar kurulum ekranı geldiğinde kurulumu yeniden başlatmadıysan kurulumdan çıkıp flashı çıkarıp bilgisayarı açman yeterli oluyor diye hatırlıyorum.

Şimdi kurulumu tekrardan yapacağım ve yeniden başlayacağı zaman usb yi çıkaracağım doğru mu? Kurulum %82deydi ama yeniden başlatılıyor dediği anda. Daha takmama gerek olacak mı USB'yi?

Şimdi kurulumu tekrardan yapacağım ve yeniden başlayacağı zaman usb yi çıkaracağım doğru mu? Kurulum %82deydi ama yeniden başlatılıyor dediği anda. Daha takmama gerek olacak mı USB'yi?
Yeniden başlatın seçeneği gelecek zaten. O zamandan itibaren sökeceksin. Yani dosyalar kopyalanıyor kısmını vs geçtikten sonra bu işlem oluyor.

Hayır tekrar takmana gerek yok, Youtube'da tonla video var onlardan yararlanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…