eralpbayramoglu93
Hectopat
Hocam USB'yi ilk sıraya seçmesem buralara gelemem zaten o konuda sorun yokta bu ekran da kaldı ilerlemiyor problem o yönde
Aynen ben de tam olarak onu demiştim en başında:Hocam o zaman Flash'a yazdığınız Windows ISO sunda sorun olabilir. Format başlarken Windows kurulum hizmetini başlatamıyor yani muhtemelen ISO kaynaklı sorun yaşıyorsunuz.
Yeniden USB Bellek görüntüsü oluşturmayı deneyin. Bana, yazdığınız kadarıyla o görüntü dosyası bozukmuş gibi geldi.
Ne alaka? Eğer sistem SSD'den başlasaydı bu mor ekranı dahi göremez ve SSD'nin içinde kurulu olan işletim sistemi başlardı.Hocam eğer Flah'a doğru şekilde Windows kurduysanız BIOS'a girip Flash belleği ilk sıraya almanız gerek. Yoksa PC ilk SSD ile start almaya çalışır mavi ekranda kalırsınız.
Ne alaka? Eğer sistem SSD'den başlasaydı bu mor ekranı dahi göremez ve SSD'nin içinde kurulu olan işletim sistemi başlardı.
Anladım, güzel açıklamanız için teşekkürler. İlk mesajımda biraz sert çıkıştım sanırım, özür dilerim.SSD'nin içindeki kurulu Windows sık kapatıp açma ya da sistem değişimi sebebiyle ilk startta sorun giderme sayfasını açmaya çalışıyor olabilir o zamanda da mavi ekran gelebilir fakat o kısımda da takılma olabilir o sebeple dedim. Bunu daha önce yaşamıştım bu da bir ihtimal.
Anladım, güzel açıklamanız için teşekkürler. İlk mesajımda biraz sert çıkıştım sanırım, özür dilerim.
geçmiş olsun hocam.10 dakika o ekranda bekledim sabırla ve geldi görüntü. Sabrın sonu selamettir, konu Kilit![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.