Formatta ilk ekran gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, sisteme format atmaya çalışıyorum, ilk daha dil seçme ekranı gelmiyor. Renk olarak o renge bürünüyor ama gelmiyor.

Dosya Ekleri

• 20210616_212255.jpg
    20210616_212255.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 87
Hocam USB'yi ilk sıraya seçmesem buralara gelemem zaten o konuda sorun yokta bu ekran da kaldı ilerlemiyor problem o yönde

Hocam o zaman Flash'a yazdığınız Windows ISO sunda sorun olabilir. Format başlarken Windows kurulum hizmetini başlatamıyor yani muhtemelen ISO kaynaklı sorun yaşıyorsunuz.

Hocam o zaman Flash'a yazdığınız Windows ISO sunda sorun olabilir. Format başlarken Windows kurulum hizmetini başlatamıyor yani muhtemelen ISO kaynaklı sorun yaşıyorsunuz.
Aynen ben de tam olarak onu demiştim en başında:
Yeniden USB Bellek görüntüsü oluşturmayı deneyin. Bana, yazdığınız kadarıyla o görüntü dosyası bozukmuş gibi geldi.

Hocam eğer Flah'a doğru şekilde Windows kurduysanız BIOS'a girip Flash belleği ilk sıraya almanız gerek. Yoksa PC ilk SSD ile start almaya çalışır mavi ekranda kalırsınız.
Ne alaka? Eğer sistem SSD'den başlasaydı bu mor ekranı dahi göremez ve SSD'nin içinde kurulu olan işletim sistemi başlardı.

Ne alaka? Eğer sistem SSD'den başlasaydı bu mor ekranı dahi göremez ve SSD'nin içinde kurulu olan işletim sistemi başlardı.

SSD'nin içindeki kurulu Windows sık kapatıp açma ya da sistem değişimi sebebiyle ilk startta sorun giderme sayfasını açmaya çalışıyor olabilir o zamanda da mavi ekran gelebilir fakat o kısımda da takılma olabilir o sebeple dedim. Bunu daha önce yaşamıştım bu da bir ihtimal.

SSD'nin içindeki kurulu Windows sık kapatıp açma ya da sistem değişimi sebebiyle ilk startta sorun giderme sayfasını açmaya çalışıyor olabilir o zamanda da mavi ekran gelebilir fakat o kısımda da takılma olabilir o sebeple dedim. Bunu daha önce yaşamıştım bu da bir ihtimal.
Anladım, güzel açıklamanız için teşekkürler. İlk mesajımda biraz sert çıkıştım sanırım, özür dilerim.

Anladım, güzel açıklamanız için teşekkürler. İlk mesajımda biraz sert çıkıştım sanırım, özür dilerim.

Estf. Özür dileyecek bir durum yok sizin dediğinizde doğru. Sadece duruma göre değişebiliyor. Bir şeyler ters gitmiş belli ki arkadaşın sistemde. Amacım ihtimallerden bahsetmekti. Bu arada ben de teşekkür ederim açıkçası sert bir dil bekliyordum ama :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı