Zinederon
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Tek cihazlık lisansın var, format atacağım şimdi, gitmemesi için ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam emin misiniz tek cihazlık korumam var silmek yeterli mi?Denetim masasından kaldırdıktan sonra temiz kurulum yapın.
Sağolun hocam format atmadan kaldırdım cihazı, şimdi dediğiniz gibi temiz kurulum sonra tekrar giriş yapacağım.Lisansınız Kaspersky hesabınıza bağlıdır, sorun olmaz.
Sisteme normal şekilde formatınızı atın, ardından yeni sistemden My Kaspersky hesabınıza girip portal üzerinden aktif cihazlara gelin ve eski bilgisayarınızı kaldırın. Sonrasında ürününüzü tekrar indirip kurun. Standart prosedür.
Ben açıkladığım gibi yaptım. Benden başka kullanıcılar da dediğim şekilde yaptılar ve problem olmadı. Kaldırmadan format atanlar lisans limiti doldu uyarısı alıyordu.Sağolun hocam format atmadan kaldırdım cihazı, şimdi dediğiniz gibi temiz kurulum sonra tekrar giriş yapacağım.
Portaldan silinmezse o uyarı alınır, portaldan girip cihazı kaldırırsanız alınmaz. Geçtiğimiz ay bu şekilde kurdum.Ben açıkladığım gibi yaptım. Benden başka kullanıcılar da dediğim şekilde yaptılar ve problem olmadı. Kaldırmadan format atanlar lisans limiti doldu uyarısı alıyordu.
Evet hocam dediğiniz gibi yaptığımda oldu.Portaldan silinmezse o uyarı alınır, portaldan girip cihazı kaldırırsanız alınmaz. Geçtiğimiz ay bu şekilde kurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.