Formatta silinen disklerden nasıl veri kurtarılır?

ihamzakara

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, format atacaktım, USB falan, biliyorsunuzdur. Neyse, benim PC'de 2 disk var. SSD (240GB) ve HDD (1TB) ancak bilgisayarcım tarafından 1TB olan SSD, e (800GB) ve F (200GB) olarak ikiye ayrıldı. Biçimlendirildi yani. Akabinde ben format esnasında malum sürücü yerinde yer olan diskleri silmeye çalıştım. Sonra ise format gerçekleşti ve açıldıktan sonra bilgisayar kısmına girdiğimde şok yaşadım. 940 GB hard disk vardı ve başka hiçbir şey yoktu. Çok korkuyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar, format atacaktım, USB falan, biliyorsunuzdur. Neyse, benim PC'de 2 disk var. SSD (240GB) ve HDD (1TB) ancak bilgisayarcım tarafından 1TB olan SSD, e (800GB) ve F (200GB) olarak ikiye ayrıldı. Biçimlendirildi yani. Akabinde ben format esnasında malum sürücü yerinde yer olan diskleri silmeye çalıştım. Sonra ise format gerçekleşti ve açıldıktan sonra bilgisayar kısmına girdiğimde şok yaşadım. 940 GB hard disk vardı ve başka hiçbir şey yoktu. Çok korkuyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

Verileri yazılım ile kurtaramazsınız ancak veri kurtarma merkezlerine başvurabilirsiniz.

"Recuva" Ücretsiz Pro sürüm Ücretli
"MiniTool Power Data Recovery" Ücretli
"EaseUS Data Recovery" Ücretli

Bu programları deneyin diskin üzerine veri yazmayın programlar kurabiliyor.

Arama çubuğuna bilgisayar yönetimi yazın. Oradan Depolama/Disk yönetimi kısmına gelin kaybolan diskiniz orada gözükecektir. Üstüne sağ tıklayıp yeni basit Birim'e tıklayın. Oradan diskinizi kurabilirsiniz.

Hocam veriler umurumda değil komple sıfırlamak istedim zaten ancak bu durumu düzeltmem lazım tek disk var oda 940 GB ben eskisi gibi SSD'im ayrı hddm ayrı dursun istiyorum
Ya kardeşim sürücüye harf atamamışsındır Disk Yönetimi'nin fotoğrafını at. SSD ile HDD birleşmesinin imkanı yok.

Verileri yazılım ile kurtaramazsınız ancak veri kurtarma merkezlerine başvurabilirsiniz.

Arkada

Onu disk yönetiminden halledebilirsiniz hocam :D.

Nasıl yani hocam vallahi elim ayağım titriyor bir şey olacak diye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı