Formattan önce dosyalarımı nasıl yedeklerim

{[FURKAN]}

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 2 adet Win 7 işletim sistemim var. Bunları silip yerine tek bir Win7 kurmak istiyorum. Fakat harddiskteki dosyalarımı silmeden yapabilir miyim? İşletim sistemlerim hem d'ye, hemde c'ye kurulu. Yardimlariniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak Win7 değil, Win8.1.1 kullan.
Lazım olan dosyaları şuan kullanmadığın diğer Win7 kurduğun diski sil.
Diski sildikten sonra yedeklerini o diske atarsın ve format esnasında kullandığın işletim sistemini de siler ve kullanacağın işletim sistemini kurarsın.

Bilgisayarınızdaki dosyaları

1- CD'ye

2- bir USB belleğe

Veya:

3- bir dış sabit diske (USB bağlantısı olan harici sabit disk olabilir) atarak dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.

Windows 7'yi silip Windows 8.1 Update kullanmaya ne dersiniz? :D

Arkadışım yaklaşık 600gb'lik dosyam var. 750 gb'lik depolama birimi alsam zaten sorun kalmayacak. Win 8 araştrdım internette sağlam bir dosya bulamadım. Link varsa verebilirsiniz.

Arkadaşım yaklaşık 600gb'lik dosyam var. 750 gb'lik depolama birimi alsam zaten sorun kalmayacak. Win 8 araştrdım internette sağlam bir dosya bulamadım. Link varsa verebilirsiniz.
Dosya aramana gerek yok linki zaten vermiş.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı