Formattan sonra açılırken ASUS ekranında kalıyor

onuarca

Hectopat
Merhaba herkese. Bilgisayara format attım her şey sorunsuzdu açılıyordu. Daha sonra güncelleştirmeleri yaptım. İsteğe bağlı güncellemeler vardı Intel vs. hepsini seçtim indir ve yükle dedim. Buraya kadar sıkıntı yoktu bu indirmelerden sonra BIOS ekranı geldi bir yükleme yaptı orada daha sonra ben de BIOS ayarlarını defaulta aldım flashtan format attığım için normal açılsın dedim BIOS'u default ayarlara aldım (burada yanlış yapmış olabilirim) şimdi PC açılırken aşağıdaki ASUS ekranında kalıyor 2 - 3 dk bekletiyor ve siyah ekrana geçip orada kalıyor bilgisayar. Ne yapabilirim sorun nedir?

Dosya Ekleri

• asus.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı açarken F8'e basarak başlangıç seçeneklerine geçmeyi ve güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücü güncellemesi sırasında sıkıntı olmuş demektir. Sürücüleri bilgisayarın resmi sayfasından güncellemeyi deneyin.

Sürücüleri nereden güncellediniz?

Hocam bende de oluyordu format atarken diski birleştirdim öyle oldu.

Sürücüleri nereden güncellediniz?

Direkt Windows'ta güncelleştirmeleri denetle dedim var olan güncelleştirmeleri yaptım
BIOS ayarlarında durumlar aşağıdaki gibi. Bu arada ben F2 vs. yapsam da açmıyor BIOS ekranını. Kendisi ASUS yazısında bekletiyor sonra düz siyah ekranda bekletiyor yeniden başlatınca giriyor BIOS ekranına.

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 189
  • 2.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 151
  • 3.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 163
  • 4.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 118
  • 5.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…