Formattan sonra bilgisayar çok donuyor

57 derece çok fazla kasanın hangi yerinde bu diskler sıcak hava geliyor olmalı disklere mümkünse fanda takabilirsiniz disklere ya da hava akışı iyi olan bir yere koyabilirsiniz. Donmaların sebebi bu bile olabilir ve bulunduğun yer çok mu sıcak?

İstanbuldayım hava normal balkondayım ve belki de odadan daha serin burası. Kasanın kapağı da açık. PSU'nun fanı dışında anakartta bir fan ve ekran kartında küçücük bir fan var. Bir de kasada fan var. Kasanın içi pek sıcak değil.

Bilgisayarı yeniden başlattım, açılışta sıkıntı oldu bol bol ama sonuçta açıldı. Şu anda hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum bilgisayarda. Her şey geç geliyor. Ben bu mesajı yazmaya başladığımda denetim masasını açtım ama daha yeni yeni açılıyor mesela.

Geç açılmaların kasmaların nedeni HDD olmalı büyük ihtimalle bir sorunu olmadığını söylemiştiniz ama olabilir. Diskler sıcak ortamlarda çalıştığı zaman yavaş olabiliyorlar. Bir konuda modlu Windows 7 yüklediğini söylemiştiniz virüs bulaşmış olabilir kaspersky ile tarama yapabilir misiniz?

Sıfır W7 yükledim şu anda.

Sıfır W7 yükledim şu anda.
Bu arada sorunu açıklayayım. Örneğin az önce Zula oynuyordum ve 30 saniye bilgisayar kilitlendi, ardından yeniden çözüldü ancak bu sefer de bağlantı kopması yaşadım. Sunucudan çıkıp girince düzeldi. Umarım bu söylediğim yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…