Formattan sonra bilgisayar çok donuyor

57 derece çok fazla kasanın hangi yerinde bu diskler sıcak hava geliyor olmalı disklere mümkünse fanda takabilirsiniz disklere ya da hava akışı iyi olan bir yere koyabilirsiniz. Donmaların sebebi bu bile olabilir ve bulunduğun yer çok mu sıcak?

57 derece çok fazla kasanın hangi yerinde bu diskler sıcak hava geliyor olmalı disklere mümkünse fanda takabilirsiniz disklere ya da hava akışı iyi olan bir yere koyabilirsiniz. Donmaların sebebi bu bile olabilir ve bulunduğun yer çok mu sıcak?
İstanbuldayım hava normal balkondayım ve belki de odadan daha serin burası. Kasanın kapağı da açık. PSU'nun fanı dışında anakartta bir fan ve ekran kartında küçücük bir fan var. Bir de kasada fan var. Kasanın içi pek sıcak değil.

Hmm tamam sıcaklıkla alakalı olmayabilir. Peki donmalar hala devam mı ediyor küçük küçük takılmalar mı yoksa 15 dk donma gibi mi? Devam ediyorsa ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip en güncelini yükle.DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Bilgisayarı yeniden başlattım, açılışta sıkıntı oldu bol bol ama sonuçta açıldı. Şu anda hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum bilgisayarda. Her şey geç geliyor. Ben bu mesajı yazmaya başladığımda denetim masasını açtım ama daha yeni yeni açılıyor mesela.

Geç açılmaların kasmaların nedeni HDD olmalı büyük ihtimalle bir sorunu olmadığını söylemiştiniz ama olabilir. Diskler sıcak ortamlarda çalıştığı zaman yavaş olabiliyorlar. Bir konuda modlu Windows 7 yüklediğini söylemiştiniz virüs bulaşmış olabilir kaspersky ile tarama yapabilir misiniz?

Geç açılmaların kasmaların nedeni HDD olmalı büyük ihtimalle bir sorunu olmadığını söylemiştiniz ama olabilir. Diskler sıcak ortamlarda çalıştığı zaman yavaş olabiliyorlar. Bir konuda modlu Windows 7 yüklediğini söylemiştiniz virüs bulaşmış olabilir kaspersky ile tarama yapabilir misiniz?
Sıfır W7 yükledim şu anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı