Formattan sonra bilgisayar çok donuyor

Ekran kartında olabilir görüntü donmaları modeli nedir bi de kasanın gücü yeterli mi bütün sistemi yaz. Eğer arka plandaki ses takılırsa biraz bekle sonra yeniden başlat çünkü mavi ekran vermiştir o zaman.

Hala felç mi Pc? Yoksa düzeldi mi? Düzelmediyse yeniden başlat bence. Formatla alakası olduğunu düşünmüyorum ve sürücüleri nasıl güncellediniz bir programla mı?
Öncelikle eski diskin health sonucu. Yenisinin her şeyinde ok yazıyor. Sürücüleri elimden geldiğince manuel olarak güncelledim, mutlaka unuttuğum olmuştur, tavsiye ettiğiniz program var mı?

Dosya Ekleri

• health.png
    health.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 41
Mümkünse hiçbir programla güncellemeyin. Diskde 1 bozuk olabilcek sektör ve 2 dogrulanamayan sektör var ben hatalı sektör dediğinde reallocated sector count un arttığını sandım. Durumu iyi ama çok veri aktarım hatası var kabloyu değiştirir misiniz diskin?

Mümkünse hiçbir programla güncellemeyin. Diskde 1 bozuk olabilcek sektör ve 2 dogrulanamayan sektör var ben hatalı sektör dediğinde reallocated sector count un arttığını sandım. Durumu iyi ama çok veri aktarım hatası var kabloyu değiştirir misiniz diskin?
Elimde başka bir kablo olmadığı için yedek hddyi çevrimdışı bırakarak kullanıyorum şu anda ve hâlâ sorunlar mevcut.

Ve diskin sıcaklığı biraz fazla gibi 50 derecenin üstüne çıkmış heralde. Hava akışı sıcaklığının başarısız olması çok yakın. Hangi diske yüklü işletım sistemi 160 gb olan mı yoksa 1tb olan mı?

Ve diskin sıcaklığı biraz fazla gibi 50 derecenin üstüne çıkmış heralde. Hava akışı sıcaklığının başarısız olması çok yakın. Hangi diske yüklü işletım sistemi 160 gb olan mı yoksa 1tb olan mı?
Sistem 1TB içinde kurulu. 1TB olanın temp.'i 42C ve airflow 57C, airflowu nasıl düşürebilirim? Bilgisayara zarar veren bir durum sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı