werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 8 Aralık 2022 #1 Dün bilgisayara format attım. Bir problem yoktu. Gündüz de açmıştım ama şu an bu ekrandan sonra yeniden başlatıyor, açılmıyor. Sebebi nedir?
Dün bilgisayara format attım. Bir problem yoktu. Gündüz de açmıştım ama şu an bu ekrandan sonra yeniden başlatıyor, açılmıyor. Sebebi nedir?
KS KS werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 8 Aralık 2022 #11 Sismalanka dedi: Aşağı ok tuşuyla Windows Boot Manager a gelip ENTER tuşuna bas Genişletmek için tıkla... Bu kadar mı ? Artı 0 Eksi
Sismalanka dedi: Aşağı ok tuşuyla Windows Boot Manager a gelip ENTER tuşuna bas Genişletmek için tıkla... Bu kadar mı ?
S Sismalanka Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #12 F10 ile değişiklikleri kaydedip yeniden başlatmayı deneyin şimdi. Artı 0 Eksi
KS KS werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 8 Aralık 2022 #13 Sismalanka dedi: F10 ile değişiklikleri kaydedip yeniden başlatmayı deneyin şimdi. Genişletmek için tıkla... Sistem guncelleniyor dedi ve açıldı bilgisayar direkt. Teşekkür ederim dostum çok sağol. Artı 0 Eksi
Sismalanka dedi: F10 ile değişiklikleri kaydedip yeniden başlatmayı deneyin şimdi. Genişletmek için tıkla... Sistem guncelleniyor dedi ve açıldı bilgisayar direkt. Teşekkür ederim dostum çok sağol.
S Sismalanka Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #14 Ne demek, iyi geceler Artı 0 Eksi