Merhaba. Ben bilgisayarımı formatladım ve CS:GO'yu indirdim ama ondan sonra her girişimde ''csgo.exe çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Daha önce olmamıştı.
Steam'den CS-sağ tık-özellikler-yerel dosyalar-oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı dene. Ayrıca 32 Bit işletim sistemlerinde de sıkıntı çıkardığını gördüm. Windows 7 32 bit kullanıyordum, aynı hatayı vermişti bana da. Windows 8 64 bit kullanmaya başladım, düzeldi.
Merhaba. Ben bilgisayarımı formatladım ve CS:GO'yu indirdim ama ondan sonra her girişimde ''csgo.exe çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Daha önce olmamıştı.
Steam'den CS-sağ tık-özellikler-yerel dosyalar-oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı dene. Ayrıca 32 Bit işletim sistemlerinde de sıkıntı çıkardığını gördüm. Windows 7 32 Bit kullanıyordum, aynı hatayı vermişti bana da. Windows 8 64 Bit kullanmaya başladım, düzeldi.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Peki hocam. Programla kurdum.
Process Monitor ile denilen şeyi yapmaya çalıştım fakat Steam'den açtığım anda oyun crashlediği için herhangi bir şey kaydedemiyor gibi gözüküyor.
Peki hocam. Programla kurdum.
Process Monitor ile denilen şeyi yapmaya çalıştım fakat Steam'den açtığım anda oyun crashlediği için herhangi bir şey kaydedemiyor gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 912175