Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar laptopuma format attım fakat D diski görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Çözüm Destina77 19 Haziran 2023 Bilgisayarım (sağ tıkla) > yönet > disk yönetimi alt tarafta görünür oradan tanımlama yapabilirsin tekrardan
Bilgisayarım (sağ tıkla) > yönet > disk yönetimi alt tarafta görünür oradan tanımlama yapabilirsin tekrardan
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar laptopuma format attım fakat D diski görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir. Artı 0 Eksi
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar laptopuma format attım fakat D diski görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir.
Destina77 Picopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Bilgisayarım (sağ tıkla) > yönet > disk yönetimi alt tarafta görünür oradan tanımlama yapabilirsin tekrardan Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayarım (sağ tıkla) > yönet > disk yönetimi alt tarafta görünür oradan tanımlama yapabilirsin tekrardan
KS KS Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 BilgisayarUzmanım dedi: Biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Windows kurduğum USB'den onu yaptım olmadı. Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım dedi: Biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Windows kurduğum USB'den onu yaptım olmadı.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 19 Haziran 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 Barisgzl1 dedi: Windows kurduğum USB'den onu yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attıği videoyu izleyin. Artı 0 Eksi
Barisgzl1 dedi: Windows kurduğum USB'den onu yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attıği videoyu izleyin.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #7 Bilgisayarım sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #8 Intervice dedi: Bilgisayarım sağ tık > yönet > disk yönetimi. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Bilgisayarım sağ tık > yönet > disk yönetimi. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim