Formattan Sonra Disk Seçimi Sorulmaması

Gus Fring

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2017
Mesajlar
872
Normal şartlarda UEFI Windows 10 kurulumunda, Windows'un hangi diske kurulacağını seçiyoruz ve diski 4 bölüme ayırıyorduk. Bilgisayara format atmam gerekiyordu ben de Windows'un kendi üzerinden yani ayarlardan sıfır kurulum yaptım. Format atıldıktan sonra direk ''Klavye ve Dil Seçin'' bölümü geldi, yani Windows otomatik olarak SSD'ye kurulmuş ve bütün sürücüler kurulmuştu. Ekran kartı sürücüsü eski olabilir diye kontrol ettim ama zaten en son sürüm yüklenmiş. Sorum şu kurulum yaparken bazı şeyler sorması lazım değil midir? Kurulum yapılacak disk tarzında.
 
Kurulumu sıfırdan yapsaydınız disk biçimlendirme ve seçme sayfasından istediğiniz işlemi yapardınız. Windows'un kendi üzerinden sıfırlama yaptığınız için, mevcutta bulunan disk üzerinde bulunması gayet normal. Windows'u farklı bir diske kurmak isterseniz USB ve CD yardımıyla format işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı