Formattan sonra GT420M sistemde oyunlarda FPS düşük

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-04_175007.png
    resim_2021-11-04_175007.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
İndirdiğiniz dosyayı, Rufus ile USB belleğin içine yazdırın. Otomatik olarak belleği silip, içine Windows ISO dosyasını yazacaktır.
bulduğum isoyu yazdıracaktım fakat "aygıta erişim engellendi" hatası alıyorum ve isonun sonunda dvd yazıyor onla alakalı olabilir mi bide başka yerde home basic bulamadım atarmısınız

bulduğum isoyu yazdıracaktım fakat "aygıta erişim engellendi" hatası alıyorum ve isonun sonunda dvd yazıyor onla alakalı olabilir mi bide başka yerde home basic bulamadım atarmısınız
Heidoc sitesi üzerinden Windows dosyası indirebilirsiniz. Onun dışında başka Windows ISO dosyası bilmiyorum. Başka siteler üzerinde var, orijinal mi bilmem.

Heidoc sitesi üzerinden Windows dosyası indirebilirsiniz. Onun dışında başka Windows ISO dosyası bilmiyorum. Başka siteler üzerinde var, orijinal mi bilmem.
driverleri driverpacksolution'dan indirdiğim için mi kasıyor şimdi ona göre format atacağım.

O gibi programlar tam olarak doğru güncelleme yapamıyor. Windows 7 Ultimate sürümü, Home Basic'e göre daha çok sistem kullanır. Onunda ayrı etkisi vardır.
Hocam driverleri kendi sitesinden kurdum ardından güncellemelerini de Windows update üzerinden yaptım. Fakat halen sorun aynı

Son düzenleme:
DirectX zaten yanında kurulu olarak geliyor, oyun olarak roblox nfs 2005 ets2 minecraft

Hocam bu arada oyun oynarken cpu kullanımı %30 %40 aralarında geziyor ne yapmam lazım
Tüm güncellemleri kurdunuz mu? Zamanında ben de Windows 7 yükleyince, güncellemeleri yapmayınca Cpu kullanımı artıyordu baya. Oyunlar kasmadan önce kullandığınız işletim sisteminde, özel olarak kullandığınız herhangi bir program var mıydı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı