Arif.Işık Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Arkadaşlar bilgisayara format attım. Sürücüleri kuracaktım fakat hangisini yükleyeceğimi bilemedim. "Chipset" adı altındaki sürücülerin hepsini mi kurmam gerekiyor? Ya da diğer sürücülerden de birer tane kursam yeter mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020
Merhabalar. Arkadaşlar bilgisayara format attım. Sürücüleri kuracaktım fakat hangisini yükleyeceğimi bilemedim. "Chipset" adı altındaki sürücülerin hepsini mi kurmam gerekiyor? Ya da diğer sürücülerden de birer tane kursam yeter mi? Teşekkürler.
Spuff Centipat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #11 LAN sürücüsünü anakartın sitesinden indiririm başka bir şeye gerek yoktur umarım. MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Intel® Core™ i3-10100F Processor (6M Cache, up to 4.30 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i3-10100F Processor (6M Cache, up to 4.30 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com.tr Buradaki Intel'in programını indir varsa günceller. İkisini de kur. Genişletmek için tıkla... Bu Intel chipset mi kuracak şimdi? Son düzenleme: 28 Mart 2022 Artı 0 Eksi
LAN sürücüsünü anakartın sitesinden indiririm başka bir şeye gerek yoktur umarım. MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Intel® Core™ i3-10100F Processor (6M Cache, up to 4.30 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i3-10100F Processor (6M Cache, up to 4.30 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com.tr Buradaki Intel'in programını indir varsa günceller. İkisini de kur. Genişletmek için tıkla... Bu Intel chipset mi kuracak şimdi?
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 29 Mart 2022 #12 Spuff dedi: LAN sürücüsünü anakartın sitesinden indiririm başka bir şeye gerek yoktur umarım. Bu Intel chipset mi kuracak şimdi? Genişletmek için tıkla... Anakartla ilgili tüm sürücüler markanın kendi sitesinden bulabilirsin bu intel işlemcin için otomatik tarama yapıp günceller. Artı 0 Eksi
Spuff dedi: LAN sürücüsünü anakartın sitesinden indiririm başka bir şeye gerek yoktur umarım. Bu Intel chipset mi kuracak şimdi? Genişletmek için tıkla... Anakartla ilgili tüm sürücüler markanın kendi sitesinden bulabilirsin bu intel işlemcin için otomatik tarama yapıp günceller.