Formattan sonra hard diskte bulunan oyunlar, uygulamalara nasıl gösterilir?

Joelmillerrr

Decapat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımdaki bir problem yüzünden garantiye götürmüştüm. Hard diskimi götürmeden önce çıkarmıştım şimdi bilgisayar formatlı bir şekilde tekrar geldi ve hard diski taktım, hard diskin içindeki oyunlar duruyor ama Epic Games ve Steam'i açtığımda oyunları tekrar yükleme seçeneği çıkıyor. Tüm oyunları nasıl tekrar yüklenmiş şekle getirebilirim, bir yolu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de depolama ayarlarından oyunların yüklü olduğu yeri tanıtabiliyorsunuz. Epic Games için aşağıdaki makaleye göz atabilirsin, kes ve yapıştır kullanın. Kopyala ve yapıştır için yeterli disk alanınız olmayabilir. Ki bunu yapmak mantıksız zaten.

Do

Steam'de depolama ayarlarından oyunların yüklü olduğu yeri tanıtabiliyorsunuz. Epic Games için aşağıdaki makaleye göz atabilirsin, kes ve yapıştır kullanın. Kopyala ve yapıştır için yeterli disk alanınız olmayabilir. Ki bunu yapmak mantıksız zaten.

Steam'de her oyunu teker teker tanıtmammı gerekiyor acaba bir de makaledekini yapmak zor gibi görünüyor

Do

Steam'de her oyunu teker teker tanıtmammı gerekiyor acaba bir de makaledekini yapmak zor gibi görünüyor

Makalede ki adımlar çok kolay aslında. Dediğim gibi oyun dosyalarını kopyalayıp yapıştırmak yerine kesin ve yapıştırın. Steam'de her oyunu tek tek tanıtmanıza gerek yok, depolama ayarlarından klasörü seçerseniz hallolur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı