Formattan Sonra Kablolu İnternette Ağ/Erişim Sorunu

Latheriel

Decapat
Yer
İzmir,Türkiye
Daha fazla  
Meslek
İç Tasarım ve Mimarlık Eğitimi.
Windows 10 Pro format attıktan sonra bilgisayarımda ağ erişimi yok. Bağlı fakat erişim olmuyor.

Düzeltmek için bütün her şeyi denedim fakat hiçbir şekilde düzelmiyor. Hataları, yazıları, önemli gördüklerimi resimlerde belirttim ekstra olarak bütün driverleri yüklememe rağmen hala ayni hatayi aliyorum. Yardimlarinizi beklemekteyim.
1.png 2.png 3.png 4.png 5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen benim de başıma geliyor bu olay. Format atarken Ethernet ve Wi-Fi driverleri de siliniyor. Haliyle bilgisayar internetsiz kalıyor. Çözümü ise anakartın ya da bilgisayarın sitesine girip bu driverleri telefona indirip oradan bilgisayara USB ile atmak. Kolay gelsin.

Bazen benim de başıma geliyor bu olay. Format atarken Ethernet ve Wi-Fi driverleri de siliniyor. Haliyle bilgisayar internetsiz kalıyor. Çözümü ise anakartın ya da bilgisayarın sitesine girip bu driverleri telefona indirip oradan bilgisayara USB ile atmak. Kolay gelsin.

Anakart CD İçin Driver CD'sine Sahibim Ama bilgisayarımda CD-ROM Girişi yok Başka bir Bilgisayardan Akatarabilirmiyim yoksa direk Sitesinden indirebilirmiyim.

Anakart CD İçin Driver CD'sine Sahibim Ama bilgisayarımda CD-ROM Girişi yok Başka bir Bilgisayardan Akatarabilirmiyim yoksa direk Sitesinden indirebilirmiyim.

Telefona indirebilirsin sitesine girip. Ordan da USB ile bilgisayara telefonu bağlayarak atarsın bilgisayara.

Sitesini buldum az önce. Hemen az altında "Support" butonuna tıklayıp ordan "Download" butonuna basınız. Windows sürümünüzü seçtikten sonra aşağıda bütün driverleri listelenmiş olarak bulabilirsiniz.

ASRock A320M-DGS

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı