Formattan sonra KMS kökten gider mi?

tbag843

Centipat
Merhaba, ben bir Windows kullanıcısıyım ve bir keresinde CMD'ye kod yazarak Windows'u etkileştirdim ve uzun bir süre kullandım ardından bunun zararlı bir şey olduğunu öğrendim ve PC'ye kökten bir format attım. Ardından kurarken PC'de zaten lisanslı bir sürüm olduğunu fark ettim. Şu an onu kullanıyorum ama içime sinmedi. Bu şey KMS serverından gelmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli komutunu girip ekran görüntüsü atar mısın?

Özür dilerim, konuyu unutmuştum. Yazdığınız komutu yazınca bir sürü şey çıkıyor. Hangisini atmamı istiyorsunuz?

2017'den beri KMS'den ses seda çıkmıyor. Herkes zararlı diye söylüyor ancak, 4 yıldır bilgisayarlarımda ve ofisteki bilgisayarlara KMS ile aktif ettim. Hiç sorun olmadı, olmuyor. Veri alışverişi de bulunmuyor.
Özür dilerim, konuyu unutmuştum. Yazdığınız komutu yazınca bir sürü şey çıkıyor. Hangisini atmamı istiyorsunuz?

Böyle bir bölüm var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…