Çözüldü Formattan sonra MI hesabı nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, annemin telefonunu formatladık. Fakat MI hesabını unuttuk. Telefonu nasıl kurtarırız?

Çözüm
Geçmiş olsun, çözmenize sevindim. Nasıl çözdüğünüzü konu altından yazarsanız çözüldü olarak işaretleyip aynı sorunu yaşayabilecek kişiler için cevap bulmuş oluruz.
İlk olarak kaybedilen e-postanın kurtarma telefonun olduğunu hatırladım. Sonra o gmail'i kurtarıp MI hesabının daha akılda kalıcı bir şifre ile değiştirdim. Sorun çözüldü.
Kurtarma maili veya telefonu kayıtlı oluyor Mi hesaplarında. Şifremi unuttum yapıp telefona veya maile gelecek kod ile tekrar şifre oluşturabilir, cihazı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Kurtarma maili veya telefonu kayıtlı oluyor Mi hesaplarında. Şifremi unuttum yapıp telefona veya maile gelecek kod ile tekrar şifre oluşturabilir, cihazı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Mail'i bilmiyoruz. Annem mail vs. kullanmaz.

Mail'i bilmiyoruz. Annem mail vs. kullanmaz.
Mi hesabı oluşturmak için mail gerekli, mutlaka bir mail girmiş olmalısınız. O mail olmadan hesaba erişmek için tek şansınız telefon numarası. Şifremi unuttum seçeneği ile ilerleyip telefon numarasından hesabı bulup sıfırlama kodu talep edin. SIM kart cihazda takılı olduğu için SMS'leri göstermeyebilir, farklı bir cihaza takıp okuyabilirsiniz.

Önce maili kurtarmanız gerek o zaman. Mail muhtemelen telefon numarasına kayıtlıdır. Gmailden şifremi unuttum yapmayı deneseniz?
Mi hesabının Gmail ile ilgisi yok, herhangi bir mail sağlayıcısı ile kayıt olunabilir.

Yeni MI hesabı oluştursak olur mu?
Hayır, cihazınız şu anda sıfırlanma sonrası eski Mi hesabıyla açılmasını istiyordur. Bu, Xiaomi tarafından cihazın çalınıp sıfırlanıp kullanılmasına karşı geliştirilmiş bir önlem. Sistem, cihazın hala asıl sahibinde olduğundan emin olmak adına sahibinin Mi hesabına girmesini istiyor. Bu sebeple cihazda format öncesi kullanılan Mi hesabına giriş yapmanız gerekli.

O maili bilmiyoruz. Sıkıntı orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…