İlk olarak kaybedilen e-postanın kurtarma telefonun olduğunu hatırladım. Sonra o gmail'i kurtarıp MI hesabının daha akılda kalıcı bir şifre ile değiştirdim. Sorun çözüldü.Geçmiş olsun, çözmenize sevindim. Nasıl çözdüğünüzü konu altından yazarsanız çözüldü olarak işaretleyip aynı sorunu yaşayabilecek kişiler için cevap bulmuş oluruz.
O maili bilmiyoruz. Sıkıntı orada.
O mail olmadan hesaba erişmek için tek şansınız telefon numarası. Şifremi unuttum seçeneği ile ilerleyip telefon numarasından hesabı bulup sıfırlama kodu talep edin. SIM kart cihazda takılı olduğu için SMS'leri göstermeyebilir, farklı bir cihaza takıp okuyabilirsiniz.
SIM farklı cihaza takıldıktan sonra SMS gelirse okursunuz. Yani önceki SMS'leri okuyamazsınız (SIM'de depolanan SMS'ler okunabilir fakat günümüzde bu kullanılmıyor.).@Dutchman. Hocam SIM kartı çıkarıp başka telefona taksak. Sonra o telefona gelen SMS'leri okuyabiliyor muyuz?
Tamamdır. E-Nabız mail adresini görebiliyorduk diye hatırlıyorum. Oradan maile belki erişebiliriz.SIM farklı cihaza takıldıktan sonra SMS gelirse okursunuz. Yani önceki SMS'leri okuyamazsınız (SIM'de depolanan SMS'ler okunabilir fakat günümüzde bu kullanılmıyor.).
@Dutchman. Hocam bayram sonra servise göndersek çözülebilir mi?SIM farklı cihaza takıldıktan sonra SMS gelirse okursunuz. Yani önceki SMS'leri okuyamazsınız (SIM'de depolanan SMS'ler okunabilir fakat günümüzde bu kullanılmıyor.).
Çözülür, olmadı mı? Telefon numaranız tanımlı ise halledebilirdiniz telefon numarası tanımlı değil miydi?Tamamdır. E-Nabız mail adresini görebiliyorduk diye hatırlıyorum. Oradan maile belki erişebiliriz.
@Dutchman. Hocam bayram sonra servise göndersek çözülebilir mi?
Değildi.Çözülür, olmadı mı? Telefon numaranız tanımlı ise halledebilirdiniz telefon numarası tanımlı değil miydi?
Geçmiş olsun, çözmenize sevindim. Nasıl çözdüğünüzü konu altından yazarsanız çözüldü olarak işaretleyip aynı sorunu yaşayabilecek kişiler için cevap bulmuş oluruz.Değildi.
Hocam halletik.
İlk olarak kaybedilen e-postanın kurtarma telefonun olduğunu hatırladım. Sonra o gmail'i kurtarıp MI hesabının daha akılda kalıcı bir şifre ile değiştirdim. Sorun çözüldü.Geçmiş olsun, çözmenize sevindim. Nasıl çözdüğünüzü konu altından yazarsanız çözüldü olarak işaretleyip aynı sorunu yaşayabilecek kişiler için cevap bulmuş oluruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.