Formattan sonra mikrofonlar algılanmıyor

Driverlar değil de windows güncellemeleri demiştim.
güncel

bu arada bios nasıl güncelleniyor. üsttekini yükledim pc resledim. alttakini ne yapmam gerekiyor. ben yine format atıyorum bu arada düzelmedi çünkü. kullandığım sürüm update kapalı sürüm belki o yüzden sorun olmuş olabilir. farklı bir sürüme geçeceğim. yardımın için teşekkür ederim. bu konuda da yardımcı olursan sevinirim yoksa yt dan da bakabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Windows 10 kendi sitesinden iso indirin.

Aracı şimdi indirine basın.
ordan da indiririm yine olmazsa. ama benim kullandığım defendersiz mağazasız performans odaklı windows. diğerlerinde sorun yaşayabiliyorum. ssd de yer yok ve oyunlarımı hdd e depoluyorum. windowsun kendi sitesinden indirdiğim sürümde mağaza eklentiler falan daha fazla olduğu için hdd yavaş çalışıyordu.

Realtek sürücüsünü de yükledim fakat hala iki mikrofonumu da aygıt olarak algılıyor. Mikrofonum gözüküyor fakat sesim gitmiyor.
Günlerdir bu sorunu yaşıyordum, sorunu fark ettiğimde cidden mi ya diyerekten çıldırmıştım...
Bilmiyorum seninki de bu yüzden mi fakat ben sorunu Ayarlar -> Gizlilik -> Mikrofon sayfasındaki "Uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin" kısmındaki butonu aktif ederek çözdüm.

Eki Görüntüle 1493410

Technopat Haberler

Geri
Yukarı