Formattan sonra ne yapmalı?

mkt80

Hectopat
Laptop cihazıma ilk kez format atacağım ve bu konuda bilmediğim şeyler var.

1- Formattan sonra internet bağlanma konusunda sorun yaşar mıyım?

2- Formattan sonra Windows Update yapıldıktan sonra hangi sürücüleri otomatik yüklemeliyim?

3- Formattan sonra FPS düşüşü veya sistemin stabil çalışmaması gibi problemler yaşama ihtimalim var mı?

Son düzenleme:
3. soruyu cevaplıyorum. Sistemin 1 ila 2 hafta işletim sistemine alışması gerekli. Yani FPS -10 falan olur çok düşmez.

1 - Hocam internet bağlama konusunda bi sıkıntı yaşamadım şifresini biliyorsanız girersiniz doğal olarak :D
2 - Hocam tam olarak ne istediğinizi anlamadım Microsof DirectX gibi sürücüler mi?
3 - Formattan sonra sistem bir süre stabil çalışmayabilir. Oyunlarda ise sistemde sisteme değişiyor herhalde nasıl tepki vereceği.

2- Formattan sonra Windows Update yapıldıktan sonra hangi sürücüleri otomatik yüklemeliyim?
Anakart Chipset + Ekran Kartı ( Nvidia veya AMD Kendi sitesinden güncel sürücüyü indirin ) + Audio + LAN ( Anakartın sitesinde vardır. )

3 - Formattan sonra sistem bir süre stabil çalışmayabilir. Oyunlarda ise sistemde sisteme değişiyor herhalde nasıl tepki vereceği.
3. soruyu cevaplıyorum. Sistemin 1 ila 2 hafta işletim sistemine alışması gerekli. Yani FPS -10 falan olur çok düşmez.
Peki bir süre sonra eski haline döner mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı