realrn Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Roblox crash vermeye başladı format attığımdan beri, ne oldugunu anlamıyorum crash veriyor. Windows güncelleştirmelerini ben yaptım ama bilgisayardan anlamıyorum, YouTube'dan bakarak yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Roblox crash vermeye başladı format attığımdan beri, ne oldugunu anlamıyorum crash veriyor. Windows güncelleştirmelerini ben yaptım ama bilgisayardan anlamıyorum, YouTube'dan bakarak yaptım.
KS KS realrn Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #21 Alex Lawther dedi: Tamamdır. Sonuçlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... nvidia kurulum programı devam edemiyor diye hata alıyorum kurmaya çalışırken Maxtoric dedi: NVIDIA-Dısplayı yükleyin. Genişletmek için tıkla... yaptım şimdi fakat ekran kartı güncel dirver için yine hata veiryor Alex Lawther dedi: Tamamdır. Sonuçlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... pardon displayı düzgün yüklememiş tekrar yükliceğim Son düzenleme: 26 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Alex Lawther dedi: Tamamdır. Sonuçlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... nvidia kurulum programı devam edemiyor diye hata alıyorum kurmaya çalışırken Maxtoric dedi: NVIDIA-Dısplayı yükleyin. Genişletmek için tıkla... yaptım şimdi fakat ekran kartı güncel dirver için yine hata veiryor Alex Lawther dedi: Tamamdır. Sonuçlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... pardon displayı düzgün yüklememiş tekrar yükliceğim
Alex Lawther Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 151 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5-12500H RTX3050 4GB Laptop GPU SAMSUNG 8GB 4800Mhz Ram HP Motherboard 520GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #22 realrn dedi: nvidia kurulum programı devam edemiyor diye hata alıyorum kurmaya çalışırken yaptım şimdi fakat ekran kartı güncel dirver için yine hata veiryor pardon displayı düzgün yüklememiş tekrar yükliceğim Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
realrn dedi: nvidia kurulum programı devam edemiyor diye hata alıyorum kurmaya çalışırken yaptım şimdi fakat ekran kartı güncel dirver için yine hata veiryor pardon displayı düzgün yüklememiş tekrar yükliceğim Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
KS KS realrn Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #23 Alex Lawther dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... bu sefer güncelledim yine nvidia kurulumu programı devam edemiyor diyor Artı 0 Eksi
Alex Lawther dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... bu sefer güncelledim yine nvidia kurulumu programı devam edemiyor diyor
Alex Lawther Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 151 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5-12500H RTX3050 4GB Laptop GPU SAMSUNG 8GB 4800Mhz Ram HP Motherboard 520GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #24 realrn dedi: bu sefer güncelledim yine nvidia kurulumu programı devam edemiyor diyor Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
realrn dedi: bu sefer güncelledim yine nvidia kurulumu programı devam edemiyor diyor Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız?
KS KS realrn Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #25 Alex Lawther dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... atıcağım tekrar hatayı verme için setup açtım bu arada 2 saatir size rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın Artı 0 Eksi
Alex Lawther dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... atıcağım tekrar hatayı verme için setup açtım bu arada 2 saatir size rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın
Alex Lawther Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 151 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5-12500H RTX3050 4GB Laptop GPU SAMSUNG 8GB 4800Mhz Ram HP Motherboard 520GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #26 realrn dedi: atıcağım tekrar hatayı verme için setup açtım bu arada 2 saatir size rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum! Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
realrn dedi: atıcağım tekrar hatayı verme için setup açtım bu arada 2 saatir size rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum! Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
KS KS realrn Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #27 Alex Lawther dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... böyle Dosya Ekleri sAlıntısı.PNG 107 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 27 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi