Formattan sonra Roblox çöküyor

realrn

Centipat
Daha fazla  
Roblox crash vermeye başladı format attığımdan beri, ne oldugunu anlamıyorum crash veriyor.
Windows güncelleştirmelerini ben yaptım ama bilgisayardan anlamıyorum, YouTube'dan bakarak yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları indirebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-26 215722.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-26 215722.png
    466,6 KB · Görüntüleme: 45
GeForce Security Update Driver | 474.44 | Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit | NVIDIA bi de bunu indirebilirsiniz temiz kurulum yaparak. Nasıl yapılır; İndirip açınca size sorucak Hızlı Kurulum mu Özel mi özel de sonra bi ekran gericek orada en altta temiz kurulum var onu tıklayıp ileri diyebilirsiniz, bunu yaparken ekranınız gidip gelebilir korkmayınız.
bugün onu denedim fakat nvidia display diye bi hata vermişti

bugün onu denedim fakat nvidia display diye bi hata vermişti
Pek ala o zaman senden bir kaç daha şey isteyeceğim kusura bakma :D uğraştırıyorum da sisteminin kaç bit olduğunu yazar mısın bana? Ve bunu Windows güncelleştirmelerinden sonra tekrar dener misiniz?

GeForce Security Update Driver | 474.44 | Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit | NVIDIA bi de bunu indirebilirsiniz temiz kurulum yaparak. Nasıl yapılır; İndirip açınca size sorucak Hızlı Kurulum mu Özel mi özel de sonra bi ekran gericek orada en altta temiz kurulum var onu tıklayıp ileri diyebilirsiniz, bunu yaparken ekranınız gidip gelebilir korkmayınız.
birde yüklerken arkadaşımın verdiği 347 sürümünü silerken nvidia denetim masasını silsem sıkıntı çıkarır mı ?

Pek ala o zaman senden bir kaç daha şey isteyeceğim kusura bakma :D uğraştırıyorum da sisteminin kaç bit olduğunu yazar mısın bana? Ve bunu Windows güncelleştirmelerinden sonra tekrar dener misiniz?
işletim sistemi 64 bit diyor görüntü modu 32 bit diyor

birde yüklerken arkadaşımın verdiği 347 sürümünü silerken nvidia denetim masasını silsem sıkıntı çıkarır mı ?

işletim sistemi 64 bit diyor görüntü modu 32 bit diyor
Temiz kurulum yaparken silinip tekrar yüklenecektir denetim masası. 64-bit tamamdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı