Arkadaşlar format attım. Her şeyi kurdum. Hatta oyuna girdim hiçbir sıkıntı yok. Ama masaüstünde simgeleri taşırken takılıyor. Ayrıca pencereleri sağa sola hareket ettirirken de aynı sorun var. Oyun içindeki pencereleri hareket ettirirken sorun yok. Mouse da sorun yok. Çözümünü bilen var mı?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
tamam deneyeceğim teşekkürler. Birde şunu fark ettim . pc yi ilk açınca olmuyor . oyuna girip alt tab yapınca oluyor . oyundan çıksam bile devam ediyor. oturumu kapat yaparsam düzeliyor
Tamam deneyeceğim teşekkürler. Bir de şunu fark ettim. PC'yi ilk açınca olmuyor. Oyuna girip Alt Tab yapınca oluyor. Oyundan çıksam bile devam ediyor. Oturumu kapat yaparsam düzeliyor.
O fiyatlara aldığınız lisanslar orijinal gerçek Microsoft tarafından lisanslar değil. Birçoğu çalıntı ya da gene korsan lisanslar. Microsoft, bunların gerçek olmadığını söylemişti. Gerçekten orijinal lisans istiyorsanız, Microsoft'un sitesinden almanız gerekiyor. KMSpico gibi programlardan daha iyidir, orası ayrı. Hiç yoktan 14 TL'ye key alın o zaman.