Formattan sonra simgeleri hareket ettirirken takılma

sadox99

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar format attım. Her şeyi kurdum. Hatta oyuna girdim hiçbir sıkıntı yok. Ama masaüstünde simgeleri taşırken takılıyor. Ayrıca pencereleri sağa sola hareket ettirirken de aynı sorun var. Oyun içindeki pencereleri hareket ettirirken sorun yok. Mouse da sorun yok. Çözümünü bilen var mı?

Windows'u güncellemeyi deniyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bu işe yarar:

Windows'un arama yeri > Windows'un görünümünü ve performansını ayarla > En iyi performans için ayarla.

Olmaz ise, bu rehberi yapabilirsin:

Eğer gene olmaz ise, Regedit dosyaları ile çözmeyi deneyebilirsin.

tamam deneyeceğim teşekkürler. Birde şunu fark ettim . pc yi ilk açınca olmuyor . oyuna girip alt tab yapınca oluyor . oyundan çıksam bile devam ediyor. oturumu kapat yaparsam düzeliyor

Tamam deneyeceğim teşekkürler. Bir de şunu fark ettim. PC'yi ilk açınca olmuyor. Oyuna girip Alt Tab yapınca oluyor. Oyundan çıksam bile devam ediyor. Oturumu kapat yaparsam düzeliyor.

ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden mi indirdiniz?

Hayır. Orijinal Windows değil. 2 yıldır bu ISO'yu kullanıyordum. Önceki SSD problem yoktu yani.

Orijinal olmayan ve modlanan Windows kullanmanızı asla önermiyorum.

çok ucuza aktivasyon kodu satılıyor yeni fark ettim. 14 tl falan . bir dahaki format atışımda orjinal kurmayı düşünüyorum.

bu arada güncelleştirmeleri yükledim . sorun tamamen çözüldü

Çok ucuza aktivasyon kodu satılıyor yeni fark ettim. 14 TL falan. Bir dahaki format atışımda orijinal kurmayı düşünüyorum.

Bu arada güncelleştirmeleri yükledim. Sorun tamamen çözüldü.

O fiyatlara aldığınız lisanslar orijinal gerçek Microsoft tarafından lisanslar değil. Birçoğu çalıntı ya da gene korsan lisanslar. Microsoft, bunların gerçek olmadığını söylemişti. Gerçekten orijinal lisans istiyorsanız, Microsoft'un sitesinden almanız gerekiyor. KMSpico gibi programlardan daha iyidir, orası ayrı. Hiç yoktan 14 TL'ye key alın o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı