Çözüldü Formattan sonra sinyal yok yazıp ekran açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bartu1234

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı geçen hafta formatladım. Bilgisayarımı geceden açık bırakıyorum sadece monitörü kapıyorum, sabah monitörde sinyal yok yazıyor ve ekran açılmıyor. Formattan önce böyle bir sorun yoktu. Çözümü nedir?

Merhaba, bilgisayarımı geçen hafta formatladım. Bilgisayarımı geceden açık bırakıyorum sadece monitörü kapıyorum, sabah monitörde sinyal yok yazıyor ve ekran açılmıyor. Formattan önce böyle bir sorun yoktu. Çözümü nedir?

Driver kurdunmu.

Hocam formattan ötürü ekran kartı driveri silinmiştir. HDMI kablosunu anakart üzerindeki HDMI'a bağlayın ekran gelecektir. PC'yi açtığınızda ekran kartı sürücülerini kurun. Bilgisayarı kapatıp HDMI kablosunu ekran kartına bağlayın tekrar açın sorununuz düzelicekdir.

Ancak normal zamanda hiçbir sıkıntı yok hocalar, ne zaman geceden açık bırakıp ekran tuşundan ekranı kapayıp uyusam sabaha ekran gelmiyor. Yani uzun saatler çalışınca böyle yapıyor. Driverlar en güncel şekilde kurulu.

Ancak normal zamanda hiçbir sıkıntı yok hocalar, ne zaman geceden açık bırakıp ekran tuşundan ekranı kapayıp uyusam sabaha ekran gelmiyor. Yani uzun saatler çalışınca böyle yapıyor. Driverlar en güncel şekilde kurulu.

Bilgisayar kendini uyku moduna filan alıyor olabilir bilmiyorum aklıma bir tek o geldi güç seçenekleri ayarlarınızı kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı