lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 31 Temmuz 2023 #1 Yeni format attım. Virüs bu bilgisayara da gelir mi? Windows 11. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Temiz kurulum yaptıysanız gelmesine pek imkan tanımıyorum.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 USB bellegi virus barindiran sistemde hazirlamadiysan kalmaz. Tum diskleri bicimlendirmissindir umarim.
USB bellegi virus barindiran sistemde hazirlamadiysan kalmaz. Tum diskleri bicimlendirmissindir umarim.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 821 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Evet, kalabilir fakat çok düşük bir ihtimal. İyi bir Antivirüs programı kur Bitdefender öneririm ya da Kaspersky ardından tam tarama yap zaten bulurlar sorunlu dosyaları.
Evet, kalabilir fakat çok düşük bir ihtimal. İyi bir Antivirüs programı kur Bitdefender öneririm ya da Kaspersky ardından tam tarama yap zaten bulurlar sorunlu dosyaları.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 31 Temmuz 2023 #5 longwayy dedi: USB bellegi virus barindiran sistemde hazirlamadiysan kalmaz. Tum diskleri bicimlendirmissindir umarim. Genişletmek için tıkla... W11 kurdum USB'ye sonda boot menüden USB'yi seçtim sonra nereye kurulsun ekranından bicimlendirdim SSD'yi kalmış mıdır virüs.
longwayy dedi: USB bellegi virus barindiran sistemde hazirlamadiysan kalmaz. Tum diskleri bicimlendirmissindir umarim. Genişletmek için tıkla... W11 kurdum USB'ye sonda boot menüden USB'yi seçtim sonra nereye kurulsun ekranından bicimlendirdim SSD'yi kalmış mıdır virüs.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #6 lacey dedi: W11 kurdum USB'ye sonda boot menüden USB'yi seçtim sonra nereye kurulsun ekranından bicimlendirdim SSD'yi kalmış mıdır virüs. Genişletmek için tıkla... USB'yi baska bir sistemde hazirladin degil mi?
lacey dedi: W11 kurdum USB'ye sonda boot menüden USB'yi seçtim sonra nereye kurulsun ekranından bicimlendirdim SSD'yi kalmış mıdır virüs. Genişletmek için tıkla... USB'yi baska bir sistemde hazirladin degil mi?
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 31 Temmuz 2023 #7 longwayy dedi: USB'yi baska bir sistemde hazirladin degil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #8 lacey dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Kalmis olma ihtimali var, virus tipine bagli.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 31 Temmuz 2023 #9 longwayy dedi: Kalmis olma ihtimali var, virus tipine bagli. Genişletmek için tıkla... Diğer bilgisayarımda hazırlasam USB'yi bir daha format atsam olur mu?
longwayy dedi: Kalmis olma ihtimali var, virus tipine bagli. Genişletmek için tıkla... Diğer bilgisayarımda hazırlasam USB'yi bir daha format atsam olur mu?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #10 lacey dedi: Diğer bilgisayarımda hazırlasam USB'yi bir daha format atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur ama antivirus ve antimalware taramasi da yapabilirsin, illa format atmana gerek yok.
lacey dedi: Diğer bilgisayarımda hazırlasam USB'yi bir daha format atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur ama antivirus ve antimalware taramasi da yapabilirsin, illa format atmana gerek yok.