lacey
Decapat
Ee ne yapmam lazım?Bende diyorumki bu insanlar göstermemeyi beceriyorlar.
Ee ne yapmam lazım?Bende diyorumki bu insanlar göstermemeyi beceriyorlar.
Eğer Kasperky ve Malwerebytesla taradıysanız sorun yoktur.Ee ne yapmam lazım?
Eğer Kaspersky ve malwerebytesla taradıysanız sorun yoktur.
PCnde ne virüsü vardı trojansa olabilir keyloggersa olabilir eğer PUP felansa hiç bişi olmaz.Bilgilerim adamların elindeyse bu saatten sonra ne işe yarayacak.
Virüsü bilirsem yardımcı olurumBilgilerim adamların elindeyse bu saatten sonra ne işe yarayacak.
Pcnde ne virüsü vardı trojansa olabilir keyloggersa olabilir eğer PUP falansa hiçbir şey olmaz.
Virüsü bilirsem yardımcı olurum.
Format atsam bir daha sifrelerimi değiştirsem olur mu
Bence bir daha format atmaya gerek yok he derseniz benim içim rahat etmez bir tanıdığınıza götürün onun PCsinden windowsu kurun ya da internet kafeye götürün. Şifreyi değiştirirseniz bişey olurmu bilmiyorum ama siz yine de değiştirin ama karşıdaki adam akılsız değil bunu tahmin edebileceği için önlemini almış olabilir. Çalınsada bir şey olmaz gider benim hesabım çalındı diye yardım talep edersiniz. Steamde mesela çok kolay hesabı geri alabiliyorsunuz 5 saat anca sürüyor sadece birkaç bilgi istiyorlar.Format atsam bir daha sifrelerimi değiştirsem olur mu?
Bence bir daha format atmaya gerek yok he derseniz benim içim rahat etmez bir tanıdığınıza götürün onun PC'sinden Windows'u kurun ya da internet kafeye götürün. Şifreyi değiştirirseniz bir şey olur mu bilmiyorum ama siz yine de değiştirin ama karşıdaki adam akılsız değil bunu tahmin edebileceği için önlemini almış olabilir. Çalınsada bir şey olmaz gider benim hesabım çalındı diye yardım talep edersiniz. Steam'de mesela çok kolay hesabı geri alabiliyorsunuz 5 saat anca sürüyor sadece birkaç bilgi istiyorlar.
İlk açtığım konuya bakın virüs dediğim o.Bence bir daha format atmaya gerek yok he derseniz benim içim rahat etmez bir tanıdığınıza götürün onun PCsinden windowsu kurun ya da internet kafeye götürün. Şifreyi değiştirirseniz bişey olurmu bilmiyorum ama siz yine de değiştirin ama karşıdaki adam akılsız değil bunu tahmin edebileceği için önlemini almış olabilir. Çalınsada bir şey olmaz gider benim hesabım çalındı diye yardım talep edersiniz. Steamde mesela çok kolay hesabı geri alabiliyorsunuz 5 saat anca sürüyor sadece birkaç bilgi istiyorlar.
Gözükmüyor konu.Tamam sabah diğer bilgisayardan kurarım Windows'u.
İlk açtığım konuya bakın virüs dediğim o.
Burayada atarsanız sevinirim.Tamam sabah diğer bilgisayardan kurarım Windows'u.
İlk açtığım konuya bakın virüs dediğim o.
Bence o virüs bile değildi kasperky ve malwerebytes ile tarama yaptıysanız bişi çıkmadıysa güvenlidir. Dediğim gibi aşırı korkulcak bir mevzu değil içiniz rahat olsun.Uptodown sitesinden indirilen Cheat Engine'de virüs var mıdır?
Dün Cheat Engine indirecektim, kendi sitesinden indirirken uyarı verdi. Ben de Uptodown diye bir site buldum, baktım sitede bazıları güvenli demiş. Ben de indirdim ama Kaspersky uyarı verdi sil dedim. Google falan açılmadı yeniden başladı bilgisayar. Şimdi tam tarama yaptım. Virüs çıkmadı. Virüs...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.