Formattan sonra sistemde virüs kalir mi?

Burayada atarsanız sevinirim.

Bence o virüs bile değildi Kaspersky ve malwerebytes ile tarama yaptıysanız bir şey çıkmadıysa güvenlidir. Dediğim gibi aşırı korkulcak bir mevzu değil içiniz rahat olsun.

Niyeyse hiç içim rahat olmuyor.

Kimsenin PC'si güvende değil heleki benimkisi. PC'nin içinde ne bilgileri neler vardı ki?

Yeniydi zaten önemli olan hesaplarım benim için format attım fakat birisi USB'yi virüslü bilgisayarda hazırladiysan virüs gitmeyebilir yazmış.

Yeniydi zaten önemli olan hesaplarım benim için format attım fakat birisi USB'yi virüslü bilgisayarda hazırladiysan virüs gitmeyebilir yazmış.
Adamda demiş virüs tipine bağlı, BIOSa girermi felan diye de korkma yeni nesil BIOSlarda virüs olmuyor merak etme yani bir şey olmaz eğer çok sağlam bir virüs yemediysen girmez. Fazla paranoyak olmuşsunuz.

Adamda demiş virüs tipine bağlı, BIOSa girermi felan diye de korkma yeni nesil BIOSlarda virüs olmuyor merak etme yani bir şey olmaz eğer çok sağlam bir virüs yemediysen girmez. Fazla paranoyak olmuşsunuz.
Yani şimdi napmam gerek?

Cheat Engine gibi uygulamaları hile programı olduğu için Kaspersky uyarır boşuna telaş yapmışsınız ve tekrardan format atma gibi bir duruma ihtiyacın yoktu tarama sonucunda bir şey çıkmadıysa.

Nasıl düzelecek.

Düzelmez. Üretici 10'lu okuma sistemiyle üretiyor Windows 2'li sistemle okuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…