alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #41 Olabilir. Hile adı altında enjekte edilen pek çok virüs var. Program indirirken araştır öyle indir.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 1 Ağustos 2023 #42 alpermcr69 dedi: Olabilir. Hile adı altında enjekte edilen pek çok virüs var. Program indirirken araştır öyle indir. Genişletmek için tıkla... nasıl kurtulabilirim bu virüsden
alpermcr69 dedi: Olabilir. Hile adı altında enjekte edilen pek çok virüs var. Program indirirken araştır öyle indir. Genişletmek için tıkla... nasıl kurtulabilirim bu virüsden
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #43 Ancak korkma bilgisayarı tam tarama yapıp bir şey çıkmadıysa bir durum yoktur.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 1 Ağustos 2023 #44 alpermcr69 dedi: Ancak korkma bilgisayarı tam tarama yapıp bir şey çıkmadıysa bir durum yoktur. Genişletmek için tıkla... Çıkmadıda ben gerçekten çok korkuyorum hala. alpermcr69 dedi: Ancak korkma bilgisayarı tam tarama yapıp bir şey çıkmadıysa bir durum yoktur. Genişletmek için tıkla... Bir de Google'da görev çubuğunda Windows dialouge diye bir şey geldi gitti ne bu bilginiz var mı?
alpermcr69 dedi: Ancak korkma bilgisayarı tam tarama yapıp bir şey çıkmadıysa bir durum yoktur. Genişletmek için tıkla... Çıkmadıda ben gerçekten çok korkuyorum hala. alpermcr69 dedi: Ancak korkma bilgisayarı tam tarama yapıp bir şey çıkmadıysa bir durum yoktur. Genişletmek için tıkla... Bir de Google'da görev çubuğunda Windows dialouge diye bir şey geldi gitti ne bu bilginiz var mı?
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #45 lacey dedi: Çıkmadıda ben gerçekten çok korkuyorum hala. Genişletmek için tıkla... Korkma önemli bir şey olsa net bir şekilde orada çıkardı. lacey dedi: Çıkmadıda ben gerçekten çok korkuyorum hala. Bir de Google'da görev çubuğunda Windows dialouge diye bir şey geldi gitti ne bu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde Windows zarar getireceğini zannetmem.
lacey dedi: Çıkmadıda ben gerçekten çok korkuyorum hala. Genişletmek için tıkla... Korkma önemli bir şey olsa net bir şekilde orada çıkardı. lacey dedi: Çıkmadıda ben gerçekten çok korkuyorum hala. Bir de Google'da görev çubuğunda Windows dialouge diye bir şey geldi gitti ne bu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde Windows zarar getireceğini zannetmem.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 1 Ağustos 2023 #46 alpermcr69 dedi: Korkma önemli bir şey olsa net bir şekilde orada çıkardı. Adı üstünde Windows zarar getireceğini zannetmem. Genişletmek için tıkla... Windows değil window da olabilir tam emin değilim.
alpermcr69 dedi: Korkma önemli bir şey olsa net bir şekilde orada çıkardı. Adı üstünde Windows zarar getireceğini zannetmem. Genişletmek için tıkla... Windows değil window da olabilir tam emin değilim.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #47 lacey dedi: Windows değil window da olabilir tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Korkma bir şey yok virüs türevi bir şey olsa orada görünmez arkada çaktırmadan iş yapardı.
lacey dedi: Windows değil window da olabilir tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Korkma bir şey yok virüs türevi bir şey olsa orada görünmez arkada çaktırmadan iş yapardı.