A Ardaqqq Zeptopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Windows yüklendikten sonra siyah ekranda kalma. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Ehmed2308 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Görüntü at Artı 0 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.903 Çözümler 245 6 Temmuz 2022 #3 Ardaqqq dedi: Windows yüklendikten sonra siyah ekranda kalma. Genişletmek için tıkla... Windows nereye yüklendi? Cep telefonunamı tabletine mi? Sisteminin özellikleri ne? Nereye yüklendi bu Windows? Artı 0 Eksi
Ardaqqq dedi: Windows yüklendikten sonra siyah ekranda kalma. Genişletmek için tıkla... Windows nereye yüklendi? Cep telefonunamı tabletine mi? Sisteminin özellikleri ne? Nereye yüklendi bu Windows?
Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #4 SS alıp atarsan yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Quarekts Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 Ryzen 5 5600 16 Gb XPG Ram Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #5 Dostum senin ekran kartın yanmış çok büyük ihtimal çünkü ekran kartı yandığı zaman siyah ekran gelir görüntü gelmez ya da yanlış ISO indirmişin. Artı 0 Eksi
Dostum senin ekran kartın yanmış çok büyük ihtimal çünkü ekran kartı yandığı zaman siyah ekran gelir görüntü gelmez ya da yanlış ISO indirmişin.
KS KS A Ardaqqq Zeptopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #6 Hamleyn dedi: SS alıp atarsan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Windows harddiske yükleniyor sonra bu ekranda kalıyor Quarekts dedi: Dostum senin ekran kartın yanmış çok büyük ihtimal çünkü ekran kartı yandığı zaman siyah ekran gelir görüntü gelmez ya da yanlış ISO indirmişin. Genişletmek için tıkla... 2 saat önce felan gayet iyi çalışıyordu Dosya Ekleri 6DB0502D-A037-4A85-9616-8CCBA89629F9.jpeg 103,4 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Hamleyn dedi: SS alıp atarsan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Windows harddiske yükleniyor sonra bu ekranda kalıyor Quarekts dedi: Dostum senin ekran kartın yanmış çok büyük ihtimal çünkü ekran kartı yandığı zaman siyah ekran gelir görüntü gelmez ya da yanlış ISO indirmişin. Genişletmek için tıkla... 2 saat önce felan gayet iyi çalışıyordu
Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #7 Merhaba muhtemelen hard diskte sorun vardır. Windows 10 kurulum ekranı karşınıza geldi mi yoksa PC direk böyle açılıyor ve kalıyor mu çünkü o zaman ekran kartında da sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Merhaba muhtemelen hard diskte sorun vardır. Windows 10 kurulum ekranı karşınıza geldi mi yoksa PC direk böyle açılıyor ve kalıyor mu çünkü o zaman ekran kartında da sorun olabilir.