Formattan sonra sürücü kurma

lewo22

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara format attım ekran kartı sürücüsünü kendi yükledi ayrıdan benim yüklememde bir fark olur mu yoksa kalsın mı böyle?
Ekran kartım NVIDIA kendim yüklersem performans artışı vs. olur mu?
Experience'ı da indirmem gerek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara format attım ekran kartı sürücüsünü kendi yükledi ayrıdan benim yüklememde bir fark olur mu yoksa kalsın mı böyle?
Ekran kartım NVIDIA kendim yüklersem performans artışı vs. olur mu?
Experience'ı da indirmem gerek mi?

Ben genellikle ekran kartlarının sürücülerini kendim yüklüyorum. Yeni çıkan güncellemelerden haberdar olmak ve sürücüyü güncellemek için Experience'yi yükleyebilirsiniz.

Windows genelde eski sürücüyü kuruyor ama sen yine de sürücü sürümünü kontrol et. Eğer güncel ise herhangi bir şey yapmana gerek yok. Güncel değilse aşağıdaki site üzerinden güncel sürücüyü indirebilirsin. Güncel sürücüler yeni optimizasyonlar içerdiği için güncel sistemlerde performans artışına yol açabilir.

Formattan sonra internete bağlanıp internet hızına bağlı olarak biraz bekleyin kendi kendine sürücüler yükleniyor zaten yeniden başlattıktan sonra Update'den tüm güncelleştirmeleri yaptıktan sonra ekran kartını elle değil de Experience üzerinden güncelleyin(Experience gerekli bir şey bence)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı