Mustovac Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Format attıktan sonra bu hatayı almaya başladım, bilgisayar açılmıyor. Yardım edebilecek var mı?
Çözüm as_not_found 24 Ağustos 2023 Mustovac dedi: Başlangıç onarımı ile bilgisayara erişim sağladım şu anlık bir sorun yok fakat dediğiniz şeyleri nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows update e girin ordsn güncelleştirmeleri denetle diyin kendisi otomatik yükler.
Mustovac dedi: Başlangıç onarımı ile bilgisayara erişim sağladım şu anlık bir sorun yok fakat dediğiniz şeyleri nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows update e girin ordsn güncelleştirmeleri denetle diyin kendisi otomatik yükler.
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Ekran kartı sürücülerini yüklediniz mi?Eğer yüklemediyseniz yükleyin eğer yüklemiş iseniz DDU ile silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücülerini yüklediniz mi?Eğer yüklemediyseniz yükleyin eğer yüklemiş iseniz DDU ile silip tekrar yükleyin.
KS KS Mustovac Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 as_not_found dedi: Ekran kartı sürücülerini yüklediniz mi? Eğer yüklemediyseniz yükleyin eğer yüklemiş iseniz DDU ile silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç onarımı ile bilgisayara erişim sağladım şu anlık bir sorun yok fakat dediğiniz şeyleri nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
as_not_found dedi: Ekran kartı sürücülerini yüklediniz mi? Eğer yüklemediyseniz yükleyin eğer yüklemiş iseniz DDU ile silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç onarımı ile bilgisayara erişim sağladım şu anlık bir sorun yok fakat dediğiniz şeyleri nasıl yapacağım.
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Mustovac dedi: Başlangıç onarımı ile bilgisayara erişim sağladım şu anlık bir sorun yok fakat dediğiniz şeyleri nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows update e girin ordsn güncelleştirmeleri denetle diyin kendisi otomatik yükler. Artı 0 Eksi Çözüm
Mustovac dedi: Başlangıç onarımı ile bilgisayara erişim sağladım şu anlık bir sorun yok fakat dediğiniz şeyleri nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows update e girin ordsn güncelleştirmeleri denetle diyin kendisi otomatik yükler.