Bugün 3 ay önce hazırladığım ISO dosyalı USB ile format atabilir miyim? Driverlar silinecek mi? DDU ile silinmiş gibi çünkü Driver Booster kurbanıyım DDU ile silmektense format atıyorum. Formattan sonra neler yapmalıyım? Hangi driverları indirmem lazım vs...
İlk olarak ekran kartı, ses ve ağ bağdaştırıcısı sürücülerini indirmelisin.
Sonra istediğin uygulamaları indirip sistemi kişiselleştirebilirsin, başka formattan sonra yapılacak yok bence.
Ekran kartı driveri, anakart chipset driveri, bios update gerisi sana kalmış ihtiyacın olan 3.parti programları yükle VLC Media Player, Steam, WinRAR, Discord vb.
Bugün 3 ay önce hazırladığım ISO dosyalı USB ile format atabilir miyim? Driverlar silinecek mi? DDU ile silinmiş gibi çünkü Driver Booster kurbanıyım DDU ile silmektense format atıyorum. Formattan sonra neler yapmalıyım? Hangi driverları indirmem lazım vs...
Windows Update kullanarak driverlar kurulabilir. Ben format dosyam ile yaklaşık 2 yıl format attım. Güncel format dosyası kullanmak iyidir fakat ben sonradan güncellemeyi tercih ettim. Zararı var mıdır bilemiyorum. Format attıktan sonra tehlikeye sebep olacak 3.parti driver yükleme uygulamaları kullanmayın.