Driver Booster yanlış driver veya bozuk sürücüleri indirip mahvediyor sistemi.
Ben kullanıyordum siliyim hemen.
Driver Booster yanlış driver veya bozuk sürücüleri indirip mahvediyor sistemi.
Silmen birşey değiştirmez kullanmaman gerekiyordu.Ben kullanıyordum siliyim hemen.
İlk olarak ekran kartı, ses ve ağ bağdaştırıcısı sürücülerini indirmelisin.
Sonra istediğin uygulamaları indirip sistemi kişiselleştirebilirsin, başka formattan sonra yapılacak yok bence.
Ekran kartı driverını indirsen yeterli. Eski driver silinecek.
sadece ekran kartı driverını indirsen de olur sıkıntı çıkmaz. ama bütün driverleri indirmek en sağlıklısı.Hocam nasıl indireceğim? İndirmezsem ne olur Windows kendisi indirmez mi zaten?
Yukarıdaki arkadaşlar başka driverlarda indir demiş sadece ekran kartı driverını indirsem olur mu?
İnternette hangi parça ise onun markası ve driver yazarsan ya da direk sitesinden drivers kısmına gidersen indirebilirsin. Ekran kartı driver'ını indirmezsen oyunlarda performans çok düşer. Ses driver'ını indirmezsen ses çıkmaz, anakart ve BIOS güncellemesini indirmezsen yine yavaşlar.Hocam nasıl indireceğim? İndirmezsem ne olur Windows kendisi indirmez mi zaten?
Yukarıdaki arkadaşlar başka driverlarda indir demiş sadece ekran kartı driverını indirsem olur mu?
Hocam laptopta ana kartım aygıt yöneticisinde yazmıyor nerden bakabilirim?İnternette hangi parça ise onun markası ve driver yazarsan ya da direk sitesinden drivers kısmına gidersen indirebilirsin. Ekran kartı driver'ını indirmezsen oyunlarda performans çok düşer. Ses driver'ını indirmezsen ses çıkmaz, anakart ve BIOS güncellemesini indirmezsen yine yavaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.