Formattan sonra yazılar bulanıklaştı

XYZ01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma format attım. Ekran kartı driverımı kurdum. Doğru kurduğuma eminim ama Opera GX de bazı sekmelerin yazıları ve Steam de bazı yerler bulanık gibime geliyor. Nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma format attım. Ekran kartı driverımı kurdum. Doğru kurduğuma eminim ama Opera GX de bazı sekmelerin yazıları ve Steam de bazı yerler bulanık gibime geliyor. Nasıl çözebilirim?
İşlemcinin driverları tam mı? Ekran çözünürlüğünü ayarladınız mı?

Çözünürlüğü değiştirmeyi veya CRU programı ile ekranının desteklediği bir çözünürlük oluşturup kullanmayı deneyin.

Çalışır mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez bu bilgisayar özellikler gelişmiş sistem ayarları gelişmiş performansı seç orada seçeneklerden ekran yazı tipi kenarlarını düzelt var onu tikli değilse tikle.

Hocam metin ölçeğini %125 de kullanıyorsanız Gelişmiş Ölçeklendirme Ayarları > Özel Ölçeklendirme > 125 yapmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı