Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben If'in içinde birçok if istiyorum. Mesela RDR2 yazınca da mesaj versin, Red Dead Redemption 2 yazınca da. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Merhaba arkadaşlar. Ben If'in içinde birçok if istiyorum. Mesela RDR2 yazınca da mesaj versin, Red Dead Redemption 2 yazınca da.
Çözüm Krioss 1 Ağustos 2023 Linux Kaymak dedi: Else'den başka bir yöntemi yok mudur? Python'daki "or" gibi? Genişletmek için tıkla... Ve veya bağlaçlarını kullanabilirsin konuda yazdığın şeyi uygulayabilmek için. Krioss dedi: Ve veya bağlaçlarını kullanabilirsin konuda yazdığın şeyi uygulayabilmek için. Genişletmek için tıkla... İf (yazi == "RDR2" || yazi == "Red Dead Redemption 2") gibi
Linux Kaymak dedi: Else'den başka bir yöntemi yok mudur? Python'daki "or" gibi? Genişletmek için tıkla... Ve veya bağlaçlarını kullanabilirsin konuda yazdığın şeyi uygulayabilmek için. Krioss dedi: Ve veya bağlaçlarını kullanabilirsin konuda yazdığın şeyi uygulayabilmek için. Genişletmek için tıkla... İf (yazi == "RDR2" || yazi == "Red Dead Redemption 2") gibi
synta Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #11 Merhaba, Anladığım kadarı ile ihtiyacınızı daha iyi görecek olan if else yapısı değil switch case yapısı gibi duruyor. C# Switch-Case Kullanımı için yazıyı inceleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Merhaba, Anladığım kadarı ile ihtiyacınızı daha iyi görecek olan if else yapısı değil switch case yapısı gibi duruyor. C# Switch-Case Kullanımı için yazıyı inceleyebilirsin.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Ağustos 2023 #12 Krioss dedi: Ve veya bağlaçlarını kullanabilirsin konuda yazdığın şeyi uygulayabilmek için. İf (yazi == "RDR2" || yazi == "Red Dead Redemption 2") gibi Genişletmek için tıkla... f0rd dedi: Hocam sanırım bunu arıyorsunuz. C#:Panoya kopyala if oyun == "Read Dead Redemption 2" || oyun == "RDR2" { Console.Write("RDR 2 Seçildi.") } Python daki or C# taki || ya eşittir. Genişletmek için tıkla... iWaxie dedi: C#:Panoya kopyala if(kelime == "RDR2" || kelime == "Red Dead Redemption 2") { Console.WriteLine("BLA BLA"); } Genişletmek için tıkla... Evet bunu arıyordum çok teşekkürler hepinize. Artı 0 Eksi
Krioss dedi: Ve veya bağlaçlarını kullanabilirsin konuda yazdığın şeyi uygulayabilmek için. İf (yazi == "RDR2" || yazi == "Red Dead Redemption 2") gibi Genişletmek için tıkla... f0rd dedi: Hocam sanırım bunu arıyorsunuz. C#:Panoya kopyala if oyun == "Read Dead Redemption 2" || oyun == "RDR2" { Console.Write("RDR 2 Seçildi.") } Python daki or C# taki || ya eşittir. Genişletmek için tıkla... iWaxie dedi: C#:Panoya kopyala if(kelime == "RDR2" || kelime == "Red Dead Redemption 2") { Console.WriteLine("BLA BLA"); } Genişletmek için tıkla... Evet bunu arıyordum çok teşekkürler hepinize.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 1 Ağustos 2023 #13 Expression oluşturmayı araştırmanı öneririm. Artı 0 Eksi
C count Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 674 Çözümler 7 1 Ağustos 2023 #14 Regex Class (System.Text.RegularExpressions) Represents an immutable regular expression. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi
Regex Class (System.Text.RegularExpressions) Represents an immutable regular expression. learn.microsoft.com