Ben Alonsocuyum arkadaş, yaşlı kurt elinden geleni yapıyor. Açıkçası 2023 sezonu için tahminde bulunacaksam, bir tifosi olarak diyorum ki, Ferrari yine çuvallayabilir, Ferraride patron değişmesi artık alışılmış şeyler. Aston Martine geleceksek kendini geliştirmeleri bekleniyor, en azından fanlar ve takımdakiler tarafından, ki bunu başarabiliyorlar da. Alonso zaten Alpinede bunu görmediği için gitti. Mercedesin tasarımını çok hoş buldum, performansları için kesin bir şey söylenemez, hatta hiç bir takım için söylenemez, hele ki geçen yılın sıralama turlarıyla karşılaştırmak pek doğru değil, sonuçta C5 ile atıyorlar turları C3 ile değil. Red Bull için işlerin pek değişeceğini düşünmüyorum, performansları yine etkileyici olacaktır. Alpine için pek bir şey kestiremiyorum. Mclaren içinse geliştiklerini umuyorum, açıkçası şahsen mclarenın çağ değişimlere geç ayak uydurduğunu düşünüyorum. Williams için yeni çaylak mevcut. Haas ise elinden geldiğince tasarruf yapma peşinde, onlar da kendini kötü geliştirmedi değil elbette, onlar için Ferrari motorunun dayanıklı olması daha iyi olacaktır. 2023 Sezonunda şampiyonluk adayı olarak Leclerc'i destekliyorum. Genel gridde bunun yanına Alonsoyu da sayabilirim. Kimse gücünü testlerde göstermek istemez, testlere bakıp fazla hypelanmak yanlış.