Hayır. TM T80 sabit bir direksiyona sabit. T150 ve T248 de öyleler.Hocam biraz konudan bağımsız olucak ama TM. T80 alsak sonradan SF1000 direksiyonuyla değiştirilebiliyor mu?
Şahsen ben önermem. Dönüş açısı falan oldukça yetersiz.Bir de T80’i öneriyor musunuz?
Amazon.com.tr'de bulamazsınız. Almanya Amazon'unda da her ürün maalesef Türkiye'ye gelmiyor. Fanatec ve Moza gibi satıcılara direkt mail ile durumu sorabilirsiniz. Ama vergi çok olacaktır. Ürünün aldığınız değeri kadar vergi ödemeniz gerekebilir. Ek olarak 150 Euro üzeri olacağı için de müşavir falan tutmanız gerekir.Selamlar,
Yurtdışından uçakla gidip valize koyup getirme dışında nasıl getirtebiliriz? Ben amazondan bulamadım mesela.
Thrusmaster'ın Türkiye'de pek çok temsilcisi var. Lakin dediğiniz gibi fiyatlar çok uçuk oluyor. Zaman zaman yurtdışından getirtip vergisi vs. ödendiği zaman bile daha ucuza gelebiliyor.T300RS GT yi istiyorum normalde ama TR de direkt satış yapmamasından kaynaklı sanırsam biraz fiyatları yukarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.