Formula 1 ve simülasyon için direksiyon seti önerisi

Hocamlar ben ETS 2 için G923 almayı düşünüyordum ama vasat dediğiniz için soruyorum. ETS 2 için önerdiğiniz direksiyon var mı? Bütçe yok.

Hocamlar ben ETS 2 için G923 almayı düşünüyordum ama vasat dediğiniz için soruyorum. ETS 2 için önerdiğiniz direksiyon var mı? Bütçe yok.
Hocam G923 Ets 2 için gayet yeterli bir direksiyon ama ileride Sim-Racing'e giriş yapacaksanız Direct Drive almanız daha iyi olur.

Hocam ben içerik ve ciddi işler yapacağım diye dedim F1 gibi hızlı ve seri oyunlarda o tarz direksiyonlar yavaş kalıyor. Estağfurullah ETS 2 için çok güzel direksiyon arabadaki ile aynı.

Güzel cihazdır. Ama direksiyon olarak en iyi replika bu değil. VPG'nin yaptığı 2000 Sterlin ve üzeri replikalar mevcut.

Thrustmaster T818 ile güzel bir iş yaptı. Eksikleri mevcut ama orası ayrı.

Yurtiçindeki tekel firmalar yüzünden fiyatlar acayip derecede pahalı. Önerim yurtdışından almanız.

Moza kaliteli ürünler üretiyor ama piyasada nispeten yeni oldukları için bazen oyun desteği bulamıyorlar.

Ya da Fanatec'ten bu tarz bir şey düşünülebilir. Fanatec malzeme kalitesi olarak Moza kadar başarılı değil. En büyük artısı oyun konusunda destek bulması ve ileriye dönük özelleştirmeye açıık olması. Yine de araştırmanızı tavsiye ederim. Piyasada bir sürü iyi marka var. Bütçeden ötürü böyle bir önerme yapmak istedim.

Son düzenleme:

Ellerine sağlık abi.

Ellerine sağlık abi.
Rica ederim ne demek. Ekleme çıkarma yapılabilir. Mesela 100 Dolara Fanatec QR1 var. Çok da gerekli bir alet değil bana kalırsa. Hem yakında QR2 çıkacağı için fiyatları inebilir. McLaren GT direksiyon ise günümüzde bile rağbet gören bir direksiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…