dogan shakur Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Öncellikle selam. APU bir sistemim var fakat girerken şöyle bir hata veriyor: Girdikten sonrada bu hatayı veriyor:
Öncellikle selam. APU bir sistemim var fakat girerken şöyle bir hata veriyor: Girdikten sonrada bu hatayı veriyor:
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 7 Haziran 2021 #2 Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 KannHeil dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet zaten hatada sürücüleri güncelleştir diyor. İnternetten arat en son sürücüleri kur sonra. Artı 0 Eksi
KannHeil dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet zaten hatada sürücüleri güncelleştir diyor. İnternetten arat en son sürücüleri kur sonra.
KS KS dogan shakur Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 ardabab dedi: Evet zaten hatada sürücüleri güncelleştir diyor. İnternetten arat en son sürücüleri kur sonra oyna Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ardabab dedi: Evet zaten hatada sürücüleri güncelleştir diyor. İnternetten arat en son sürücüleri kur sonra oyna Genişletmek için tıkla...
Karahan4607 Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Sakın gidip de yardımcı olduğunu zanneden programları indirip de otomatik kurulum yapmaya çalışma. Elden kur Artı 0 Eksi
Sakın gidip de yardımcı olduğunu zanneden programları indirip de otomatik kurulum yapmaya çalışma. Elden kur
KS KS dogan shakur Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 ardabab dedi: Evet zaten hatada sürücüleri güncelleştir diyor. İnternetten arat en son sürücüleri kur sonra Genişletmek için tıkla... zaten güncel tamamen hemde ekran kartının driverları yok işlemci ile oynuyorum ekran kartı amd radeon graphics KannHeil dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
ardabab dedi: Evet zaten hatada sürücüleri güncelleştir diyor. İnternetten arat en son sürücüleri kur sonra Genişletmek için tıkla... zaten güncel tamamen hemde ekran kartının driverları yok işlemci ile oynuyorum ekran kartı amd radeon graphics KannHeil dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 dogan shakur dedi: zaten güncel tamamen hemde ekran kartının driverları yok işlemci ile oynuyorum ekran kartı amd radeon graphics evet Genişletmek için tıkla... Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? RazeOfSkywalkers dedi: Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? Genişletmek için tıkla... Yarın sezon 7 geliyor dogan shakur dedi: zaten güncel tamamen hemde ekran kartının driverları yok işlemci ile oynuyorum ekran kartı amd radeon graphics evet Genişletmek için tıkla... Reis ekran kartının driverlarını yükle! Artı 0 Eksi
dogan shakur dedi: zaten güncel tamamen hemde ekran kartının driverları yok işlemci ile oynuyorum ekran kartı amd radeon graphics evet Genişletmek için tıkla... Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? RazeOfSkywalkers dedi: Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? Genişletmek için tıkla... Yarın sezon 7 geliyor dogan shakur dedi: zaten güncel tamamen hemde ekran kartının driverları yok işlemci ile oynuyorum ekran kartı amd radeon graphics evet Genişletmek için tıkla... Reis ekran kartının driverlarını yükle!
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 7 Haziran 2021 #8 RazeOfSkywalkers dedi: Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? Yarın sezon 7 geliyor Reis ekran kartının driverlarını yükle! Genişletmek için tıkla... Koyun can derdinde kasap et derdinde. Artı 0 Eksi
RazeOfSkywalkers dedi: Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? Yarın sezon 7 geliyor Reis ekran kartının driverlarını yükle! Genişletmek için tıkla... Koyun can derdinde kasap et derdinde.
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 KannHeil dedi: Koyun can derdinde kasap et derdinde. Genişletmek için tıkla... Birincisi, kardeşim amacım sadece söylemek. İkincisi arkadaşa driverın güncellenmesi lazım dedim. Üçüncüsü lütfen her şeyi yanlış anlamayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
KannHeil dedi: Koyun can derdinde kasap et derdinde. Genişletmek için tıkla... Birincisi, kardeşim amacım sadece söylemek. İkincisi arkadaşa driverın güncellenmesi lazım dedim. Üçüncüsü lütfen her şeyi yanlış anlamayalım.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 7 Haziran 2021 #10 RazeOfSkywalkers dedi: Birincisi, kardeşim amacım sadece söylemek. İkincisi arkadaşa driverın güncellenmesi lazım dedim. Üçüncüsü lütfen her şeyi yanlış anlamayalım. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına dikkat etmeni öneririm dostum. Artı 0 Eksi
RazeOfSkywalkers dedi: Birincisi, kardeşim amacım sadece söylemek. İkincisi arkadaşa driverın güncellenmesi lazım dedim. Üçüncüsü lütfen her şeyi yanlış anlamayalım. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına dikkat etmeni öneririm dostum.