dogan shakur Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Öncellikle selam. APU bir sistemim var fakat girerken şöyle bir hata veriyor: Girdikten sonrada bu hatayı veriyor:
Öncellikle selam. APU bir sistemim var fakat girerken şöyle bir hata veriyor: Girdikten sonrada bu hatayı veriyor:
RazeOfSkywalkers Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #11 KannHeil dedi: Yazım kurallarına dikkat etmeni öneririm dostum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum Dostum. Artı 0 Eksi
KannHeil dedi: Yazım kurallarına dikkat etmeni öneririm dostum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum Dostum.
KS KS dogan shakur Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #12 RazeOfSkywalkers dedi: Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? Yarın sezon 7 geliyor Reis ekran kartının driverlarını yükle! Genişletmek için tıkla... bulamadm atarmısın Artı 0 Eksi
RazeOfSkywalkers dedi: Reis yarın Fortnite TR kanalında sezon 7 gelcek meraklımısın? Yarın sezon 7 geliyor Reis ekran kartının driverlarını yükle! Genişletmek için tıkla... bulamadm atarmısın