Forspoken, AMD FSR 3 ve Daha Fazlası İçin Destek Ekleyen Sürüm Güncelleme Yaması 1.22'yi Aldı

@M3HM3TY net bir açıklama henüz yok. AMD'nin bir kıyak yapacağını düşünüyoruz ve RX 6000 serisine de gelirse iyi olur diye bu yönden yola çıkarak fikrimizi belirtiyoruz.

@662040, FSR 3 teknolojisi, DLSS 3 teknolojisine yakın olursa RTX 4000 serisini satın almayı gerektirecek durum olmaz. Bir de AMD, bu teknolojiyi RX 6000 serisine de eklerse çok iyi olur.

Bunu anlatıyorum işte çok iyi anlatın. Amaça bakmak lazım.

Ben açıkçası 4060-4060 Ti sistem almayı düşünüyorum ama FSR 3.0 6000 serisine hemen gelirse fikrim değişebilir. Bu güncelleme şu an tüm kartlara mı geldi?

Evet, Oyunu indirince sahip oluyorsun. Sürücü güncellemesine gerek yok.

RX7000 serisinden bir kart almayı düşünmüyorum 6000 serisi için de öyle. Yeni kart olarak 4060 veya 4060 Ti düşünüyorum ama bekleyeceğiz.

Nvidia aldım kafam rahat. Hem FSR hem DLSS kullanıyorum, hangisi hangi oyunda iyiyse onu açıyorum

İkisini aynı anda açmıyorum hocam zaten, o imkansız. Hangisi iyiyse onu açıyorum

Öyle değil işte. AMD, bazı oyunları sürücü bazlı bazılarını kod bazlı yapacakmış galiba.

Yani sadece AMD kullanıcı açabilecek.

Öyle değil işte. AMD, bazı oyunları sürücü bazlı bazılarını kod bazlı yapacakmış galiba.

Yani sadece AMD kullanıcı açabilecek.

O zaman DLSS açarız hocam, o da AMD kullanıcılarının farkı olsun. Sağlık olsun, ne diyelim

FSR3 (FG) 6000 serisinde çalışıyor zaten, AMD'nin yayınladığı önerilen ekran kartları bu şekilde.

Oyunu AMD geliştirmiyor haberiniz olsun. Geliştiricilerin elinde FSR 3 eklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…