Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Bakacağız.

Neyse en azından bu şekilde optimizasyon sorunu da rafa kalkmış olacak, kartı dün aldım bugün çıkan oyunda 30 FPS verdi şikayetlerini kökten çözer.

Bakacağız.

Neyse en azından bu şekilde optimizasyon sorunu da rafa kalkmış olacak, kartı dün aldım bugün çıkan oyunda 30 FPS verdi şikayetlerini kökten çözer.

Coğu oyuna geldiği sürece öyle olacak gibi.

Bakacağız.

Starfield gibi hatta belki de daha kötüsü optimizasyonlar da çıkabilir. Eğer ki çoğu oyun böyle çıkarsa da bu teknolojilerin bir anlamı kalmaz. Hatta elimizden native oyun zevkimiz alınır. Firmalar kesinlikle rehavete kapılıp optimize etmeyi salmamalı. Evet, artık GTA 5 düzeyinde bir optimizasyon beklemiyoruz ama en azından yüzü gözü düzgün bir şey olmalı.

Olacaklar şunlar. Optimizasyonlar salınmaya devam edecek, sistem gereksinimleri bu teknolojiler dahil edilerek verilecek, FG düşük karelerde tatmin edicilikten uzak olmaya devam edecek.

Sonra da hep birlikte RTX 5000 ve RX 8000 serisine geçeceğiz.

Ne kadar meraklıymışız beee 17 sayfa olmuş

Olacaklar şunlar. Optimizasyonlar salınmaya devam edecek, sistem gereksinimleri bu teknolojiler dahil edilerek verilecek,

The Last Of US part 1'de bunu gördük zaten hocam.

Kısacası, giren bize girecek.

Geçen seneye kadar DLSS ile FSR hayat kurtarıyordu, 3060 kullanan arkadaşlar "kanka DLSS performance açıyon 6900 XT performansı alıyon 10 sene kullanırsın" diyordu.

Geldiğimiz nokta ise AMD FG'nin çıkışına konfeti patlatmak. 2 sene sonra ne olacağını Allah bilir. Bu sebeple o şirketlerin tüm hypeları bize yedireceğinden eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek bu oyun baksana gayet iyi durumda çıktı piyasaya FSR kapalı iken bile çok iyi durumda demek ki istenince yapılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…