Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

O zaman sorun yok hocam.

Kart almak cebine bağlı sonuç'da 1-2 oyun kasıyor diye kart alırsan zaten batartsın.

NVIDIA vs AMD gelir mi acaba çok merak ediyorum. Muadilli kart ile.

Şu an en çok istediğim Starfield ve Cyberpunk bu özelliğin yakın zamanda gelmesini merakla bekliyorum, zaten şu an yeni karta geçecek durumum yok.

AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 3.0, önceki AMD FSR sürümlerinde olduğu gibi, yakında açık kaynak MIT lisansı ile GPUOpen'da kullanıma sunulacak. Oyununuz için AMD FSR 3'ü değerlendirmek istiyorsanız lütfen AMD temsilcinizle iletişime geçerek erken erişim talebinde bulunun.

Geliştiricilerin oyunlarında daha sorunsuz deneyimler sağlamak için bu teknolojiyi nasıl kullandıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz! Gelecekte AMD FSR 3 teknolojisini entegre etmeyi planlayan şu oyunlarımız zaten mevcut.
Bu mu açık kaynak kodu dediğiniz şey

Direkt video üzerinden konuşmayı tabii sevmiyorum. Sonuçta deneyimden ziyade bir içerik var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuraya baktığımda ben hayatını kurtardığını görebiliyorum. RTX 3060'a falan da aynı şekilde bir kurtarma olacak. FSR 3.0 açan giriş seviyesi kullanıcı için ciddi avantajdır.

Avantajdır ama ciddi kısmına katılamıyorum giriş seviyesi için. FSR ile alt çözünürlüğe iniyoruz, bunun üzerine FG ile iki kat FPS alıyoruz. Ama dezavantajların hepsini biliyorsun, bilmiyorsan kendin oynarken göreceksin. Video kayıtlarına bakarak karar verme bizzat dene.

Avantajdır ama ciddi kısmına katılamıyorum giriş seviyesi için. FSR ile alt çözünürlüğe iniyoruz, bunun üzerine fg ile iki kat FPS alıyoruz. Ama dezavantajların hepsini biliyorsun, bilmiyorsan kendin oynarken göreceksin. Video kayıtlarına bakarak karar verme bizzat dene.

FSR 2 aklıma gelince kusasım geliyor. Berbat bir şeydi.

Şu an en çok istediğim Starfield ve Cyberpunk bu özelliğin yakın zamanda gelmesini merakla bekliyorum, zaten şu an yeni karta geçecek durumum yok.

Gelecektir hocam. Örnek Ben'de Far Cry 6'ya gelmesini bekliyorum. Elimizden bir şey gelmiyor sonuçta bekleyeceğiz gelmemesi için sebep göster Ben'de tamam diyeyim mesela.

Avantajdır ama ciddi kısmına katılamıyorum giriş seviyesi için. FSR ile alt çözünürlüğe iniyoruz, bunun üzerine FG ile iki kat FPS alıyoruz. Ama dezavantajların hepsini biliyorsun, bilmiyorsan kendin oynarken göreceksin. Video kayıtlarına bakarak karar verme bizzat dene.

Bir farkı yok bence,RX 6700XT'den özelliği açıyoruz diye. Şahlanmadı şu an Her türlü o kartın yeri belli zaten.

@662040 AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 3.0, önceki AMD FSR sürümlerinde olduğu gibi, yakında açık kaynak MIT lisansı ile GPUOpen'da kullanıma sunulacak. Oyununuz için AMD FSR 3'ü değerlendirmek istiyorsanız lütfen AMD temsilcinizle iletişime geçerek erken erişim talebinde bulunun.

Geliştiricilerin oyunlarında daha sorunsuz deneyimler sağlamak için bu teknolojiyi nasıl kullandıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz! Gelecekte AMD FSR 3 teknolojisini entegre etmeyi planlayan şu oyunlarımız zaten mevcut:

Deneyeceğim tabii. Ben sözümün arkasındayım. RX 6600'lü birine yüksek FPS'i makul düzeyde sunabilen bir teknoloji varsa ki oyun deneyimini ortadan baltalamıyorsa bu iş şu aşamada olmuştur. Eksileri zaten belli. Bunlar arkasından gelen amalardır.

@662040 AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 3.0, önceki AMD FSR sürümlerinde olduğu gibi, yakında açık kaynak MİT lisansı ile GPUOpen'da kullanıma sunulacak. Oyununuz için AMD FSR 3'ü değerlendirmek istiyorsanız lütfen AMD temsilcinizle iletişime geçerek erken erişim talebinde bulunun.

Geliştiricilerin oyunlarında daha sorunsuz deneyimler sağlamak için bu teknolojiyi nasıl kullandıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz! Gelecekte AMD FSR 3 teknolojisini entegre etmeyi planlayan şu oyunlarımız zaten mevcut:

Eğer olursa yok oyuna güncelleme geldi yok şöyle oldu olmayacak. Kardeşim ben Örnek ama Ben Mario'da oynamak istiyorum açıp oynaycaksın. Öyle iddia ettilier çünkü.

@kino İnmedimi daha. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı