Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@662040 ayrı açabiliyorum
Destek olmamasına rağmen youtube'da World of Warcraft için FMF videosu çekmiş birisi. x3 oluyor fps.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benimki de böyle

Biraz kafalar karışmış galiba. Şöyle özetleyelim: MFM, RSR'nin gelişmiş ama bir tık farklı hali olarak 7000 serisine geldi. Buradaki FPS imkanını size AMD sunuyor. FG ve FSR 3.0 geliştiriciler için sunuldu ki bunu ilgili oyuna, uygulamaya ekleyecek kişi, ekip, firma sayesinde 7000 serisi harici kartlarla da kullanılabilecek. Lakin AMD'nin MFM ile ilgili bir açıklaması vardı ki bunu 6000 serisine satışlara göre getirebilecekleri üzerineydi. Yani 6000 serisi sahibiyseniz sıkıntı yok. O 2 kat FPS değerleri yine olacak. Ama oyuna eklenirse ki eklemek her firmanın işine gelir.

Biraz kafalar karışmış galiba. Şöyle özetleyelim: MFM, RSR'nin gelişmiş ama bir tık farklı hali olarak 7000 serisine geldi. Buradaki FPS imkanını size AMD sunuyor. FG ve FSR 3.0 geliştiriciler için sunuldu ki bunu ilgili oyuna, uygulamaya ekleyecek kişi, ekip, firma sayesinde 7000 serisi harici kartlarla da kullanılabilecek. Lakin AMD'nin MFM ile ilgili bir açıklaması vardı ki bunu 6000 serisine satışlara göre getirebilecekleri üzerineydi. Yani 6000 serisi sahibiyseniz sıkıntı yok. O 2 kat FPS değerleri yine olacak. Ama oyuna eklenirse ki eklemek her firmanın işine gelir.
Hocam öyle demeyin. Koskoca Ubisoft yeni çıkaracağı AC oyununa FSR veya DLSS koymuyor. 7000 serisi kesinlikle daha çok destek görecek. Buradan bunu anladım ben. Geliştiricinin insafına kalmaktansa kartımın sürücüsüne daha çok güvenirim. :)

@FakirSincap @Uchiha Shisui @Spyhis Amaç belli hocam yakın zaman'da gelmez 6000 serisine kart sattırmak için yapılan birşey. İnsanlar olayın heyecanını atlatsın gene dewam edecekler sövmeye 🤣 🤣

Birazdan deneyeceğim. Şu RE4 güncellemesi bitsin driveri yükledikten sonra bakacağım

İyi olur hocam, AMD kafa kurcalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı